Christian Poulsen är desperat att lämna Liverpool sedan Danmarks förbundskapten Morten Olsen informerat honom om att hans landslagskarriär är över såvida han inte börjar spela mer i klubblaget. Det finns intresse för Poulsen i både Italien och Spanien, men han kan även bli kvar i Premier League, då Roy Hodgson gärna vill hämta honom till West Brom (The Daily Mail).

Liverpool och PSV förhandlar om Ola Toivonen. Kenny Dalglish har sett svensken spela, är fast beslutsam om att värva honom i sommar (Metro).

Tottenham är nära att signa Connor Wickham. Klubben är beredda att betala £15 miljoner för tonåringen, som har berättat för sina vänner att han förväntar sig en sommarflytt till Spurs (The Mirror).

Real Madrid är den senaste klubben att visa intresse för Taye Taiwo (Record).

Bolton planerar att värva Park Chu-Young för 7 miljoner euro (GOAL.com).

Bolton räknar med att tappa Gary Cahill i sommar. Både Liverpool och Chelsea är intresserade av den engelska landslagsbacken (GOAL.com).

Amauri är ett intressant namn för såväl Milan som Villarreal (Tuttosport).

Readings irländska landslagsanfallare Shane Long imponerade i förra veckans landskamper mot Makedonien och Uruguay. Nu visar Newcastle, Wolves, West Ham samt Stoke intresse för Long, som har gjort hela 21 mål för Reading den här säsongen (The Daily Mail).

* * *

Anderlechts GM Herman van Holsbeeck förväntar sig att Romelu Lukaku flyttar till England.

”Klubbar som Chelsea, Tottenham och Liverpool är intresserade,” sa van Holsbeeck till Sudpresse.

”Men om två Manchesterklubbar går in i leken, kan det bli intressant.

”Vi vet att Real Madrid är intresserade av alla unga talanger, men jag tror att hans framtid snarare kommer att bli i England.

”Övergången borde gå på omkring 30 miljoner euro.”