Liverpool vill värva Matt Jarvis. Yttermittfältaren återfinns på Kenny Dalglishs önskelista, då skotten vill fixa till kanterna. Många andra PL-klubbar är också intresserade av Jarvis, men Liverpool är beredda att ta täten. 24-åringen skulle dessutom passa in i klubbens rekryteringsstrategi (Skysports.com).

En annan spelare som Liverpool vill signa är Shakhtars brasse Willian. Den offensiva mittfältaren, som även kan spela yttermittfältare, har identifierats som en potentiell värvning av Damien Comolli, som har blivit imponerad av 22-åringen den här säsongen. Shakhtar värderar Willian till omkring £22 miljoner – även om delar av summan kan bli prestationsbaserad. Barcelona och Chelsea är också intresserade av honom (The Daily Mail).

Aston Villa kommer att göra ett nytt försök att värva Charlie Adam – om Gerard Houllier blir kvar som manager. Liverpool och Manchester United är också angelägna om att värva mittfältaren, men Aston Villa hoppas att de båda storklubbarna kommer att prioritera andra spelare istället. Blackpool värderar Adam till £12 miljoner, trots att han  har 15 månader kvar på sitt nuvarande kontrakt med klubben (The Daily Mail).

Werder Bremens GM Klaus Allofs har antytt att klubben kommer att sälja Per Mertesacker i sommar, såvida han inte förlänger sitt kontrakt, som går ut sommaren 2012 (Bild).