Förbered er på en ny svensk mediacirkus rörande Ola Toivonen och en eventuell övergång till Liverpool.

Idag skriver nämligen The Mirror att Roy Hodgson och Kenny Dalglish flög till Holland för kolla på både Toivonen och Ibrahim Afellay i ligamatchen mellan PSV och Twente. Nu är duon intressanta namn för Liverpool inför januari.

Afellay skulle troligtvis gå på en mindre summa, medan Toivonen har kontrakt i flera år till och således skulle bli betydligt dyrare att lösa från PSV.

En annan spelare som Liverpool har spanat in på sistone är Charles N’Zogbia, skriver The Mirror.

5 kommentarer
 1. Toivonen – nej tack!
  Affelay – om vi får honom billigt
  N’Zogbia – samma som Affelay

 2. Hur FAN ska våra backar klara av Bale när vi möter tottenham, vi har ju otroligt sega backar, hoppas bara han skadar sig eller nåt..

  • LFC, Det gäller att inte ge Bale så stora ytor att löpa på. Benitez taktik misslyckades ju brutalt där.

 3. är det bara jag som tycker att toivonen skulle vara intressant i pool? Han verkar vara en flexibel spelare, som oftast hittar rätt. tänker då mest på hur synkroniserade han och zlatan var, första matchen dem någonsin hade spelat tillsammans. Afellay tycker jag inte om, men får man han för en billig peng, ser jag inte varför man inte skulle kunna hjälpa han att utvecklas. Bale är ju helt sjukt snabb, och som du sägger pelle2x, så gäller det att inte ge han för stora ytor, för då är han ostoppbar.

  • Nezik, Jag tycker också att Toivonen är bra. Han skulle nog komplettera Torres på ett bra sätt.

Kommentarer är stängda.