Enligt Globoesporte är Liverpool, Manchester United och Chelsea intresserade av Barcelonas talang Thiago Alcantara.

18-åringen har fortfarande inte kommit överens om ett nytt kontrakt med Barcelona och han kan komma att lämna för spel i England.

Mittfältaren har gjort ett A-lagsframträdande för Barcelona och är bofast i Spaniens U19-landslag, där ju Liverpool redan har en spelare i form av Daniel Pacheco.

* * *

Bayern München är den senaste klubben att visa intresse för Milos Krasic, säger en av serbens agenter till rysk media.

CSKA Moskva uppges kräva £13 miljoner för att släppa Krasic.

* * *

Liverpool kommer att återuppta sitt intresse för Kenwyne Jones i sommar, skriver The Daily Mail.

Jones verkar vara ganska pigg på en flytt till Liverpool.

”If one of the world’s big clubs comes in for you, it’s understandable a player might have the desire to go to that next level”, sa Jones till The Journal om Liverpools intresse i januari.

”Until you sign a contract with a new club it’s all just talk. January was a crazy time and now I have to focus on the games ahead”, fortsatte Jones.

10 kommentarer
 1. Thiago kan bli hur bra som helst. En stor favorit och tror att han har det som krävs för att lyckas.
  Vad tycker du om Thiago?

  Borde vi inte ha råd med Krasic när vi säljer Babel?

  Sen måste jag hålla med Peter, det kommer att finnas bättre alternativ än Jones i sommar.

  • Jag har bara sett Thiago i 45 minuter så jag kan inte bedöma hans kapacitet.

   Jo, Krasic borde Liverpool ha råd med om (när) Babel säljs.

   Jag tycker att Jones är bra, men inte prisvärd. Varför inte köpa in en superrutinerad Kevin Davies för en liten summa? Han är en lysande target och skulle säkert acceptera att vara en rollspelare i Liverpool. Lite som Kyrgiakos, men på andra sidan planen.

 2. Spännande idé, men jag förstår inte varför Liverpool inte kan ha två riktigt bra anfallare i truppen samtidigt. Visst Davies är bra, men det känns inte som att han är en matchvinnare direkt. För det är vad vi behöver, matchvinnare som kan göra detdär lilla extra.

  Krasic är exempelvis en sådan spelare, Arda Turan skulle kunna vara en. Dzeko är absolut en sådan, men det känns väl lite orealistiskt tyvärr.

  Sen är ju verkligen imponerad hur bra Anderlechts Lukaku är, vilket kraftpaket och vilken potential den killen har!

  • Ja, jag skulle gärna se en vass målgörare, utöver en targetman. Davies vore en bra rollspelare, sedan skulle jag som sagt gärna se en till anfallare också. Det finns många bra namn. Blir intressant att se hur Benitez kommer att använda Jovanovic.

 3. Ja, men då kan jag vara beredd att hålla med dig!
  Har du några namn som man ska hålla lite extra koll på? Jag har svårt att komma på några bra alternativ och då pratar jag om anfallet.
  Jag tror att Jovanovic kommer att spelas på vänsterkanten, åtminstone då Torres spelar. I övrigt så kommer han nog att spela på topp. Jovanovic är ju ganska reslig, så han borde väl vara en kille man kan sätta bollen på?

  • Jovanovic är en allroundanfallare, men absolut ingen target. En intressant anfallare är Kevin Gameiro i Lorient. Han är en snabb spelare med extremt vassa avslut. Men det finns många som jag gillar. Forlan har alltid sagt att han gärna skulle ge Premier League en till chans, med tanke på Atletico har ekonomiska problem kanske han går ett köpa för en relativt liten peng, skulle vara en ruggigt bra värvning, tror jag. Samtidigt måste man värdera hur bra N’Gog och Nemeth är.

 4. Ser med spänning fram emot fler scoutrapporter då helt enkelt!
  Alltid kul att höra om unga och lovande spelare som man inte hör så mycket ifrån annars.
  Kun Aguero känns väl hetare i så fall, tycker jag. Kun har varit helt under isen de senaste matcherna och är inte värd £40M längre. Forlan missar lite för mycket chanser när han spelar och vi behöver någon som kan sätta sina chanser.
  Atletico har ju precis värvat Salvio, ett framtidslöfte från Argentina, så såpass stora ekonomiska problem kan Atletico inte ha. Salvio kom inte gratis direkt och de slog bla Inter om hans signatur.

  • Atletico har skulder som ska betalas tillbaka och de kommer ju knappast att kvalificera sig till CL nästa säsong. Det är ju möjligt att de köpte Salvio i januari för att kunna sälja Kun eller Forlan i sommar.

   Skulle också hellre se Kun än Forlan, men många klubbar är intresserade av honom, samtidigt som Atleticos fans mer eller mindre kräver att presidenten behåller honom. Tycker/tror dock inte att en formsvacka bör påverka hans marknadsvärde drastiskt. Dessvärre måste nog Liverpool få in nya ägare för att kunna köpa en spelare som Kun.

   Jo, Gameiro kommer garanterat att dyka upp i scouting reports, samma sak med flera andra Ligue 1-spelare. Det är en bra liga med många spännande spelare.

  • Nu aktiverade jag en Gästbok. Vi kan ju fortsätta diskutera där, det är lättare än i svarskommentarer till ett blogginlägg.

Kommentarer är stängda.