Enligt The People vill både Roy Hodgson och Harry Redknapp bli Liverpools nya manager.

Tidningen menar att det finns en ”real chance” att Redknapp flyttar till Liverpool om han får de rätta villkoren och förutsättningarna. Framförallt handlar det om att han vill ha ett kontrakt som sträcker sig över längre tid än ett år.

Om Redknapp flyttar till Liverpool kommer sonen Jamie att bli en del av staben.

Hodgson gäller dock fortfarande som favorit att ta över Liverpool, menar The People. Han ska ha berättat för vänner att han känner att han har uppnått vad han kan med Fulham och skulle lämna klubben om han får ett erbjudande från Liverpool.

Fulhams ägare Mohamed Al Fayed är beredd att höja Hodgsons lön och dessutom ge honom en större transferbudget än vad han skulle få i Liverpool, men den 63-årige Hodgson vet att detta troligtvis är sista chansen att få ett toppjobb i England.

Just nu befinner sig Hodgson på semester i Italien. Sedan planerar han att åka till Sydafrika, där han ska jobba som experttyckare på BBC Sport. Han har redan varit aktiv under sommaren och identifierat potentiella nyförvärv till Fulham och han uppges ha en väldigt bra relation med Fulhams ägare Al Fayed och VD:n Alistair Mackintosh.

Fulhams bästa chans att behålla Hodgson blir om Liverpool rekryterar Redknapp istället.

The People menar dessutom att Liverpool spanade in Redknapp redan för tre veckor sedan – långt innan Benitez fick sparken.

Spurs skulle kräva kompensation för Redknapp, som ju har varit beredd att flytta många gånger tidigare under sin karriär.

Sven-Göran Eriksson och Mark Hughes är för övrigt de hetaste kandidaterna till att ta över Fulham om Hodgson flyttar till Liverpool.

3 kommentarer
  1. Må de gå fort att hitta en ersätter.

  2. Jag ser gärna att Hodgson tar över klubben, mycket hellre än bla Svennis och Lippi som det snackas mycket om.

  3. Dom bästa kanditaterna för Liverpool är Hodgson, Rednapp och Dalglish

Kommentarer är stängda.