Bruce Grobbelaar har kommenterat Liverpools anfallsjakt: “There are two strikers [Liverpool are interested in],” sa Grobbelaar till TalkSPORT. “I know that [Kenny Dalglish] is looking at a South American striker who is playing in Holland and I know that he’s quite close in getting another striker.

“I’m not going to be the one to actually tell you who, but I’m sure that the striker will be arriving soon.”

Kommentar: Sydamerikanen borde inte kunna vara någon annan än Groningens David Texeira.

* * *

Kenny Dalglish är beredd att testa Spurs genom att buda £10 miljoner på Jermain Defoe. Dalglish vill förstärka anfallet och hoppas kunna komma överens med Spurs. Harry Redknapp vill värva en ny anfallare och kollade på Loic Remy igår – en värvning som skulle kunna öppna för att Defoe kan lämna (The Mirror).

Remy är Spurs ”top target”. Han värderas till omkring £22 miljoner (The Mirror).

Sunderland vill signa Papiss Cissé. Freiburg är villiga att sälja för 10 miljoner, men det faktum att Cissé befinner sig i Afrika för att spela afrikanska mästerskapet för Senegal underlättar inte för Sunderland (The Mirror).

Blackburn och Montpellier vill signa Bastias yttermittfältare Wahbi Kharzi. Blackburn betraktar honom som en ersättare till Junior Hoilett (The Mirror).

* * *

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. David texeira hade varit coolt! Kul att snappa upp honom innan Ajax gör de och vi måste betala överpris! Haha

  Defoe klarar vi oss utan! Iallafall för 100 miljoner! Testa att låna istället!

  Sälj av Kuyt och värva David texeira, ( som Förövrigt är ganska lik lavezzi! Både i krippsform och ansikte!) låna defoe och in med hoilett! Där har vi ett bra jan fönster!

  • Jackhysell: Varför skulle Spurs vilja låna ut Defoe? Håller med om att Texeira hade varit en fräsch värvning, men vet inte om han har EU-pass… Har inte hittat någonting på det på nätet (men han kan ju ändå ha), om han saknar EU-pass känns det omöjligt för honom att få arbetstillstånd.

 2. Läste även om att Berbartov var under luppen för KK?
  Tycker inte vi ska ge 10 mille för Defoe, säker utanför straffområdet när han får dra till med sin höger, annars finns det mycket mer att önska!

  Varför inte buda på Tevez, pratas ju om 25£, jag menar kan vi ge det för Bent kan vi lika gärna ge det för Carlos, då blir det mål iaf, hade varit kul att de han och Suarez ihop!

  Sen tycker att Roman Pavlichenko är underskattad, får inte chansen hos Spurs precis som Bent inte fick. Men han nyper fan dit bollarna och ganska allround som forwad. Såg dock att de ville ha 15?? Men kunde lätt ge 5 som en temporär lösning!

 3. De vill ju enligt vissa rykten inte sälja heller! Tror inte de vill låna ut honom! Men de skulle bli av med en lön, spelaren skulle få mer speltid och kanske kunna sälja dyrare i sommar! Vet dock inte hur hans kontrakt ser ut! Men känns som n spelare som köps, blir 4e alternativ för oss nästa säsong! Och kostar multum! Men förstår din poäng!

 4. Går ju mycket rykten, men inget känns sådär superhett… Hur stor är sannolikheten (risken) att vi INTE värvar i januari?

 5. Jesper jag tror inte det blir något nyförvärv i januari om det blir någon blir det nog en enda typ en defensivmittfälltare för vi vill ju inte göra mål och sedan är det bättre att spela 0-0 än vinna med 5-0

 6. Nej det var den inte Jesper bara en frustrerad herre som svarade… 20år av helvete vill ju inte försvinna… 0-0 mot Stoke suger men man kan spela trevlig fotboll och sedan kan man spela defensivt och kontra eller så kan man spela som Stoke eller med 5 backar på hemmaplan

 7. Enligt rykten(???!) vill Esteban Granero till Liverpool. Jag tycker det är en bra spelare, men…ja eller nej?

 8. pelle2x!
  David Texeira har inga dubbla medborgarskap så han är nog körd tyvärr.

 9. Henkey:

  Jag är inte heller nöjd med spelet hemma mot Stoke. Men det var inte en defensiv taktik som vi ställde upp det. Det var en bra taktik tycker jag! Vi har väldigt duktiga offensiva ytterbackar och det här var ett bra sätt utnyttja dom på.

  Både Johnson och Enrique tycker jag är bättre än vad våra yttrar är, på det sättet så var det ett mycket bra sätt att försöka få upp dom ännu längre upp i planen. Den här matchen tyckte jag dock inte att dom visade mycket av sina offensiva krafter någon av dom!

  Felet är att vi har alldeles för lite offensiva kvalitér sista tredjedelen för att kunna tråckla oss igenom ett av Premier Leagues stabilaste försvar som hela tiden hade 9 spelare bakom bollen i matchen mot Liverpool.

  Det är bedrövligt att se Kenny använda Gerrard så långt ner i planen i en sån här match. Han ska vara nära straffområdet för han är en av dom som kan skapa lägen ur ingenting. Det är en coachmiss!

  Och jag tycker även att man i nuläget ska spela Shelvey istället för Henderson/Adam. Killen skulle kunna vara lika bra som Wilshere om han ges chanserna som Wilshere har fått av Wenger!

 10. jbostrom92: håller med att dem är bättre än våra yttrar. Men jag tycker inte som du att det var en bra taktik vi hade behövt ha två anfallare från start tycker jag som kunde trycka ner Stokes försvar… Kuyt var inte mycket i straffområdet plus att dem offensiva löpningarna från mittfältarna är obefintliga. Sen måste förändringar komma tidigare ät trött på att dem alltid kommer försent i matcherna. Shelvey bör få spela han löper smart iaf det han har visat upp denna säsongen… Tycker som du att Gerrard borde spelat högre upp både Adam och Henderson borde kunnat ta hand om uppspelen… Sen tycker jag att våra anfallare möter för mycket boll långt ner i banan för när väl kommer runt på kanterna så står Caroll utanför straffområdet tyvärr… Jag är grymt frustrerad just nu det enda positiva var att vi tog in en poäng på Arsenal

 11. Deez: Berbatov? Glöm inte att gubben Ferguson vägrade sälja Heinze till Liverpool.

 12. Jesper: Jag räknar med att en anfallare skriver på. Och att någon till position förstärks.