Newcastle vill ha £5 miljoner för att släppa Steven Taylor, som tidigare har varit intressant namn för många klubbar, inklusive Liverpool (The Daily Mail).

Liverpool och Chelsea är några av de klubbar som visar intresse för Steven Taylor (The London Evening Standard).

Liverpool och Tottenham är intresserade av Scott Parker, men West Hams manager Avram Grant känner sig ändå säker på att mittfältaren kommer att bli kvar i klubben (The London Evening Standard).

Soto Kyrgiakos kan komma att flytta till Juventus. Den italienska storklubben har blivit erbjudna Kyrgiakos, och är öppna för idén, men behöver lite betänketid, då de även ser över andra alternativ på spelarmarknaden (TMW).

Inter är beredda att betala £12 miljoner + Sulley Muntari för Javier Mascherano (The Mirror).

6 kommentarer
  1. Jag tror inte att Taylor kommer, om någon ska komma in och ersätta Kyrgiakos så är det väl Brede Hangeland i så fall. Men nu är Kyrgiakos ”cup tied” i och med att han spelar i startelvan idag, så det skulle förvåna mig om någonting händer alls på backfronten.

  2. Nja, han är inte cup tied för hela turnerningen för han spelar i kvaldelen

  3. 2-1 kuyt!!!!!!!!!!. Liverpool vinner 2-1 borta utan torres och gerrard, Det varar bara gött.

  4. Varför värvar vi inte Balazs Dzsudzsak? Han är en väldigt bra ytter som har utmärkta inlägg. Fysiken kan han bygga upp i Liverpool, för det är väl det enda han saknar som ytter.

    • Nino, Jag tror att Kyrgiakos kommer att lämna, och en vänsterback komma. Skulle gärna signa Dzsudzsak, han är fantastisk, och vem vet, med tiden kanske man skulle lära sig att stava hans namn också.

  5. pelle, ibland är det tur att man har google 😉

Kommentarer är stängda.