Liverpool är intresserade av flera supertalanger.

* * *

FSG utforskar möjligheterna att signa Kylnai Mbappe. Fransmannen är Liverpools ”ultimate ambition”, men man är medvetna om att kostnaden vore enorm (Telegraph).

* * *

Liverpool är intresserade av Schalkes mittfältare Amine Harit. 22-åringen är landslagsman för Marocko (Corriere dello Sport).

* * *

Borussia Dortmund är beredda att lyssna på erbjudanden Jadon Sancho redan i januari. En källa beskriver den nuvarande situationen som ett ”war in all directions”, då spelaren vill lämna och klubben vill sälja. Liverpool håller koll på situationen, medan Manchester United och Manchester City också är intresserade. Samtidigt är Real Madrid också med i mixen, och de är medvetna om Dortmund vill köpa Achraf Hakimi, som just nu är utlånad från Real Madrid till just Dortmund. Den storka storklubben vill fortfarande ha över £100m för Sancho, men deras förhandlingssits har blivit sämre av att deras villighet att sälja (Independent).

* * *

Liverpool är en av klubbarna som är intresserade av Fiorentinas unga stjärna Federico Chiesa (La Nazione).

* * *

Liverpool, Chelsea, Manchester City, Manchester United, Barcelona och Real Madrid är samtliga i kontakt med Kai Havertz representanter. Havertz har inte ekonomiska motiv med sitt val av nästa klubbadress – istället är det viktiga att han känner att tränaren står bakom honom och veta att han kommer spela så mycket som möjligt (Sport Bild).

Havertz värderas till  €90-120m och förväntas flytta sommaren 2020.

* * *

Både Toby Alderweireld och Jan Vertonghen sitter med kontrakt som går ut efter säsongen. Ingen av mittbackarna har inlett formella kontraktsförhandlingar med Tottenham (Sky Sports).

* * *

Daniel Sturridge planerar att starta ett ”management company” tillsammans med sin farbror Dean Sturridge. Två spelare som han gärna vill få in i sitt framtida stall är nuvarande lagkamraterna Ugurcan Cakir och Abdulkadir Omur, som han också har rekommenderat till Liverpool (Karadeniz Gazette).