Den store walesiske talangen Ben Woodburn fyllde nyligen 18 år vilket innebär att man kan skriva professionellt kontrakt. Därför var det inte särskilt överraskande att klubben igår offentliggjorde att Woodburn kritat på ett långtidskontrakt med Liverpool.

* * *

En annan talang som varit i fokus den här veckan är Rhian Brewster som fortsätter imponera för England i U17-VM. Den här gången slog han till med ytterligare ett hat trick vilket skickade the young lions till VM-final i turneringen.

Onekligen en talang att hålla reda på framöver..och som ni lär få se mer av på Totaal Liverpool.

2 kommentarer
  1. Inte helt otänkbart att vi har ett väldigt fint lag om några år när våra talanger tar steget upp till fullblodsproffs. Skulle vara så kul om vi kunde ställa upp med en elva där vi kan spela med några av de brittiska öarnas hetaste talanger: TAA, Gomez, Woodburn, Brewster, Wilson, Ejaria, Ojo.

    Tror dock tyvärr att några av dessa kommer att falla bort då det är svårt att ta steget från lovande talang till proffs, vi har ju haft många exempel på dessa i våra ungdomslag. Vem kommer inte ihåg och trodde väldigt mycket på Dalla Valle, Pettersson, Kacaniklic, Ajdarevic… för att nämna några lovande gubbar med nordiskt härkomst. Finns ju så klart en uppsjö andra som inte klarat av att ta det sista steget.

    • Problemet är ju att de måste få speltid. De kan vara hur lovande som helst, men så länge de inte får spela A-lags fotboll under den här åldern så känns det som det är väldigt sällan det blir något av dom.

      Gomez och TAA tror jag det ändå kan bli något av. Men om WB, Brewster och Wilson ska bli något så måste även de få chansen, om inte i Liverpool så på lån i ett PL lag.

Kommentarer är stängda.