Senaste nytt

Talang aktuell för LFC

Den turkiska supertalangen Ömür uppges åter igen vara aktuell för Liverpool.

Abdülkadir Ömür är namnet på en av Turkiets absolut mest lovande spelare. 20-åringen har gjort succé i Trabzonspor, vilket naturligtvis har skapat intresse utanför landets gränser.

Idag uppger Fanatik att Liverpool vill köpa loss Ömür. Trabzonspor är angelägna om att behålla Ömür ytterligare en säsong, men möjligtvis kan LFC vara villiga att låna tillbaka honom till den turkiska klubben nästa säsong, vilket skulle kunna möjliggöra en affär. En sådan utlåning skulle också ge Liverpool ett år till att skaffa ett arbetstillstånd åt yngligen. Just nu är det inte givet att Ömür skulle få arbetstillstånd i Storbritannien, eftersom han bara har spelat några enstaka A-landskamper.

Genom att låna tillbaka Ömür till Trabzanspor skulle alltså frågan om arbetstillstånd kunna lösas innan säsongen 20/21 kickar igång, samtidigt som han förstås också skulle kunna utvecklas ytterligare i hemlandet.

Fanatik hävdar att Trabzonspor förväntar sig att Liverpool ska lägga ett bud på Ömür under de kommande dagarna.

Talangen är en 168 centimeter lång vänsterfotad spelare som gjorde 5 mål och 9 assist på 29 ligamatcher 18/19. Han spelade främst högermittfältare, men gjorde också enstaka matcher som vänster- och offensiv mittfältare.

LÄmna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Laddar...