Den demokratiska folkrepubliken Koreas landslagsanfallare Jong Tae-Se vill flytta till England efter VM (Skysports.com).

26-åringen gjorde visserligen inget mål i Sydafrika, men spelade bra och var ett ständigt hot mot motståndarnas backlinjer. För tillfället huserar han i den japanska ligan, där han är en stor målskytt.

* * *

Tottenham, Newcastle och Wolves är intresserade av Curtis Davies (The Birmingham Mail).

* * *

Newcastle vill signa Boltons back Andy O’Brien (The Journal).

* * *

Sunderland vill värva en etablerad mittback, men de har beslutat sig för att inte försöka rekrytera Matt Upson (The Shields Gazette).

* * *

Arsenal och Everton har uppmärksammat att Marseilles kamerunska landslagsspelare Stephane Mbia har sagt att han kan komma att lämna den franska storklubben (RMC).

* * *

Real Madrid planerar att höja sitt bud på Maicon och nu ser spanjorerna ut att vara nära att äntligen få ett bud accepterat av Inter (AS).

* * *

Julio Baptistas agent Alessandro Lucci har förnekat att brassen är på väg till Tottenham (Ita Sport Press).

* * *

Kansas City Wizards har gett Eidur Gudjohnsen ett konkret kontraktsförslag (BigSoccer.com).

* * *

AS Roma är intresserade av Corinthians legendariska vänsterback Roberto Carlos (Lancenet).

* * *

Rafael Marquez säger öppet att han överväger att lämna Barcelona i sommar (TV3).

* * *

Birmingham, Cesena, Bologna, Real Mallorca och Borussia Dortmund är intresserade av Japans & FC Tokyos vänsterback Yuto Nagatomo (The Daily Mail).

* * *

West Ham ser inte ut att värva Tal Ben Haim, eftersom israelen kräver hela £45 000 i veckan samt £1 miljoner i sign on fee. Backen är tillgänglig på free transfer, eftersom Portsmouths nerflyttning aktiverade en klausul i hans kontrakt.

* * *

Blackpool har gett Bayern München ett bud på deras 22-årige anfallare Deniz Yilmaz. PL-nykomlingarnas bud ligger på £750 000, medan spelaren själv uppges vara angelägen om en flytt till England (The Daily Mail).