Enligt The Daily Express är Liverpool beredda att betala £5 miljoner för Glasgow Rangers algeriska landslagsback Madjid Bougherra.

Tidningen menar att Liverpool är principiellt överens med Bougherras agenter. I torsdags träffade backens representanter – med tillåtelse från Glasgow Rangers VD Martin Bain – flera advokater som förhandlade åt Liverpool.

Resultatet av mötet blev att Liverpool överlämnade en skriftlig garanti på att man är villiga att betala Rangers £5 miljoner i övergångssumma och dessutom matcha Bougherras lönekrav.

Informationen förstärks av att uppgifterna bekräftas av Bougherras agent Andreas Müller, som tillägger att Hamburg också är med i kampen om Bougherras signatur.

Rörande vilken klubb 27-åringen föredrar säger Müller: ”Madjid was first of all interested in the German option, but Liverpool is a very strong club.”

5 kommentarer
  1. Hmm, ser gärna att han väljer Tyskland, håller alla våra mittbackar (Agger, Carra, Skrtel och Kyrgiakos) före honom, men ska inte säga för mycket, har ju inte orkat kolla på Algeriet under VM, har han gjort en bra turnering? Är han ens något för oss? Är han bättre än någon av våra mittbackar?

    • Han har varit riktigt bra i både VM och Rangers. Hade Rooney ”in his pocket” mot England. Han är en riktigt bra mittback som dessutom har offensiva kvalitéer. Jag håller honom lätt högre än både Skrtel och Kyrgiakos.

  2. Är det en spelskicklig mittback? Liksom Agger? Det förklarar ju isf varför han inhandlas, iom att varken Carra, Skrtel och Kyrg är speciellt spelskickliga.

    • Ja, han är spelskicklig och bra på att följa med i anfallen. Det finns andra spelskickliga mittbackar som jag hellre skulle se, men Bougherra är definitivt en bra spelare.

  3. Ser inte varför vi ska värva en mittback, tycker det här är ett perfekt tillfälle att spela ihop Agger/Skrtel som mittbackspar med Carra som ersättare. Kyrgiakos vet jag inte varför vi köpte från början men han kan vi skicka iväg, jävla träben.

Kommentarer är stängda.