Liverpool och Aston Villa är intresserade av Prestons 25-åriga mittback Sean St Ledger. På sistone har scouter från Villa, samt Sammy Lee, spanat in den irländska landslagsmannen, som skulle gå på omkring £4 miljoner att köpa loss från Preston (The Daily Mail).

Mainz har nobbat bud från Liverpool och Bolton på Adam Szalai. Inter, Palermo och Hannover sägs också vara ute efter den stora anfallaren (TMW).

Real Madrid kan komma att stoppa en eventuell övergång för Adam Szalai. Den spanska storklubben har nämligen rätt att köpa tillbaka honom för så pass lite som £1,3 miljon, eftersom de skrev en så kallad ”buy-back”-klausul när han såldes till Mainz för £400 000. Liverpool och Inter är intresserade av honom (TalkSPORT).

Liverpool, Manchester United och Arsenal vill värva Eden Hazard. Inter, som tidigare rapporterats vara ute efter honom, har däremot dragit sig ur leken. Hazard värderas till omkring £13 miljoner, men det är ytterst tveksamt om Lille är beredda att sälja honom redan i januari (TalkSPORT).