Liverpool är beredda att köpa loss Fernando Llorente genom att matcha anfallarens klausul på £31,5 miljoner (Cadena SER).

Liverpool planerar att buda på St Etiennes lagkapten Blaise Matuidi. Den nyanställde Damien Comolli har naturligtvis järnkoll på 23-åringen, vars kontrakt går ut efter säsongen. Liverpool vill spendera i januari och Matuidi passar in i NESV:s profil över nyförvärv, eftersom han är en ung spelare med positiv utvecklingskurva (The Daily Mail).

Inter planerar att erbjuda Liverpool £5 miljoner för Lucas Leiva i januari. Brassen har inte blivit någon favorit på Merseyside, men är alltjämt beundrad av Rafa Benitez (The Daily Mail).

5 kommentarer
 1. Bara att sälja. Glad för varenda krona vi får för honom.

 2. 31,5m£ för Llorente!?

  Visst är han duktig, men allt över 12m£ är helt orimligt.

 3. Hallå ElPayaso? Jag hoppas att du skojar. Du kan inte ha bra koll om du inte vill ge över 12m£ för en världsklass forward som Llorente är. Killen är helt enkelt komplett och skulle ge Liverpool en ny dimension i anfallsspelet.

 4. Hoppas så otroligt mycket på att vi gör en dubbelvärvning av Matuidi och Payet! hade varit drömmen…

 5. Att sälja Lucas vore idiotiskt, han har varit om inte den bästa iaf en av våra bästa spelare hitills.

  Han gör grymma brytningar, passar offensivt och med stor träffsäkerhet, samtidigt som han och Meireles funkar riktigt bra ihop.

  YNWA!

Kommentarer är stängda.