[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Swansea är en av flera klubbar som har uttryckt intresse för att låna Raheem Sterling. Brendan Rodgers har alltid varit öppen inför att låna ut Sterling – men endast förutsatt att LFC införskaffar en mer erfaren ersättare. Rodgers vill gärna att Sterling ska fortsätta utvecklas, men han har som bekant gjort stora framsteg i den röda tröjan den här säsongen. Samtidigt pratar Liverpool med Basel om en övergång för Mohamed Salah för omkring £8 miljoner. Egyptiern kan komma att skriva ett 5-årskontrakt med LFC (The Mirror).

West Ham har gett Kevin Nolan hela £100 000 i böter för sitt röda kort mot Fulham. Det var lagkaptenens andra röda kort på fyra matcher. Det kan även bli så att Nolan blir av med lagkaptensbindeln (The Mirror).

West Hams ägare är beredda att fortsätta backa upp Sam Allardyce, som heller inte har några planer på att sluta. Detta trots att flertalet inom klubben anser att Allardyce gjorde fel när han värvade Stewart Downing istället för en anfallare. Andy Carrolls skada har skapat ett enormt behov efter nya anfallare, som man avser att signa i januari. Intresset för Rickie Lambert har svalnat på grund av Saints höga prislapp, men West Hams ägare är villiga att finansiera värvningar av Nikica Jelavic och Asamoah Gyan (The Mirror).

West Ham och Stoke vill låna John Guidetti (The Mirror).

West Ham pratade nyligen med Fabio Quagliarellas agent i London (The Mirror).

Rafa Benitez vill att Napoli snappar upp Juan Mata (The Mirror).

Ole Gunnar Solskjaer vill göra Crystal Palaces unga mittfältare Jonathan Williams till sin första signing i Cardiff. Solskjaer har £25 miljoner i transferbudget och vill lägga £3 miljoner på att köpa Williams (The Mirror).

Joleon Lescott är beredd att sänka sin nuvarande veckolön på £90 000 för att kunna genomföra en låneflytt till Tottenham. Besiktas, Newcastle och Monaco sägs också vara intresserade (The Mirror).

Arsenal är intresserade av Mirko Vucinic. Juventus vägrar dock låna ut honom – istället kräver de omkring £8 miljoner i övergångssumma (The Mirror).

Real Betis hoppas signa Stoke-mittfältarel Wilson Palacios för blott £500 000 (The Mirror).

Swansea och WBA visar intresse för Sunderlands Jack Colback, vars kontrakt går ut efter säsongen (The Mirror).

* * *

Lewis Holtby har blivit petad i de två senaste matcherna och kan komma att be om att få lånas ut (The Times).

Luke Shaw har sagt till Southampton att han inte kommer att lämna i januari, trots massivt intresse från andra klubbar (The Daily Mail).

Hull och Celtic överväger att buda på Steven Fletcher (The Daily Mail).

4 kommentarer
  1. Skeppa inte iväg sterling i den form han är i nu! Även ifall vi får in en mer komplett spelare behövs han på bänken. Fan bredd Rodgers!

  2. Nej vi bör inte låna ut Sterling, han utvecklas bra hos oss.

  3. Vi har inte bredden eller spetsen att låna ut någon, oavsett om vi får in 2-3 nya spelare.

  4. Vi kan nog avskriva detta ryktet då Colin Pascoe skrattade bort det i en intervju igår.

Kommentarer är stängda.