Susos kontrakt med Liverpool går ut efter säsongen. Spanjoren är klar för Milan – men frågan är bara när han kommer att ansluta till den italienska storklubben. På måndagen var Susos agent i Milano för att slutföra fyraårskontraktet. Suso kommer definitivt att spela för Milan nästa säsong, men möjligtvis kan han genomföra flytten redan den här månaden (Di Marzio).

* * *

Just nu ligger Liverpool lite före Inter i racet om Xherdan Shaqiris signatur (Di Marzio).

* * *

Liverpool och Milan har hört sig för rörande Valencias anfallare Paco Alcácer, som dock kontraktsförhandlar med Valencia och vill stanna i den spanska klubben. Hans nuvarande kontrakt går ut 2016 (Marca).

8 kommentarer
  1. aftonbladet är ingen trovärdig källa ändå!

  2. Enligt Bild är Shaqiri muntligt överens med med Liverpool.

    • Fast det är ju inte AB som släppt ryktena.

  3. Tycker synd att vi säljer Suso tror han skulle bli riktigt bra med speltid men det är väl något som Brendan inte kan ge honom för tillfället.

    • Jo, han kan bli en bra spelare. Men jag har aldrig känt att han har det lilla extra som krävs för att verkligen lyckas. Jag får inte samma känsla från honom som man får när man kollar på Sterling, Ibe eller Coutinho. Det bästa för Suso är att gå till ett annat lag och få speltid. Italien är bra för honom då det är en liga vart en kreativ spelare som han kan ha rejäl lekstuga.

      Men med Suso på väg ut och Lallana skadad så skulle Shaqiri vara en perfekt värvning nu i Januari.

Kommentarer är stängda.