Flera supertalanger kan vara på väg om vi får tro rykten runt om i fotbollseuropa.

* * *


Förra sommaren var Liverpool ute efter Lyons kapten och mittfältsstjärna Nabil Fekir. Den här sommaren verkar en annan Lyon-spelare vara på tapeten, nämligen Houssem Aouar. Jürgen Klopp är väldigt intresserad av den 20-årige mittfältaren och har tagit kliv framåt den senaste tiden i ett försök att plocka in honom i sommar (Le 10 Sport).

Det kommer däremot inte bli helt enkelt att värva Aouar då Lyon väntar sig stora bud på Ndombele, samtidigt som man även kommer vilja sälja Fekir om han inte vill förlänga sitt nuvarande kontrakt, som går ut sommaren 2020. Skulle båda dessa försvinna kommer Lyon vilja behålla Aouar, om inte ett megabud kommer in som är omöjligt att tacka nej till.

* * *

Liverpool är en av fyra klubbar som redan positionerat sig och visat intresse för Benficas guldklimp João Félix. Spelaren kommer garanterat lämna i sommar och har en releaseklausul på 120 miljoner euro. Den klubb som köper honom förväntas dock inte behöva möta klausulen då den portugisiska klubben kommer sälja honom för en lägre summa än det. Övriga klubbar som är ute efter Félix är Manchester City (Pep är ett stort fan), Juventus och Manchester United (RMC Sport).* * *

Hertha Berlin vill förlänga avtalet med Marko Grujic vars lånedeal går ut i sommar. Bundesliga-klubben vill låna in serben igen, som gjort succé i den tyska huvudstaden, men dom är inte den enda klubben som är intresserade av Liverpools unge mittfältare. Även Atletico Madrid, Lazio och Galatasaray lurar i vassen (Bild Sport).


* * *

Atletico Madrid vill signa Marko Grujic på permanent transfer, men Liverpool vill ha 40 miljoner euro (£34,6 miljoner) för att släppa honom (ESPN)

* * *

Nicolas Pepes agent har bekräftat att dom för diskussioner med flera klubbar just nu och att framtiden inte är bestämd än. Bayern München är favoriter att knipa Lilles högerytter men har stor konkurrens av Arsenal och Chelsea, där Liverpool också sägs vara intresserade (Bild Sport).