Sent igårkväll rapporterade The Daily Mail att Liverpool kommer att värva Kenwyne Jones på lån.

Tidningen hävdar att Jones ska genomgå den obligatoriska läkarundersökningen idag (måndag), och att Ryan Babel inte är involverad i affären.

Dessa rapporter förkastar dock helt och hållet av många andra tidningar.

Enligt The Guardian ville Rafa Benitez byta Babel mot Jones – vilket Sunderlands boss Steve Bruce tackade nej till. Liverpool kan komma att återvända med ett bud bestående av bara pengar när man har sålt Babel, fortsätter The Guardian.

Tony Barrett
The Times skriver också att Sunderland har tackat nej till den föreslagna bytesaffären, vilket även The Independent hävdar.

Som om det inte vore nog har en källa inom Sunderland informerat Press Association Sport att det är ”not a chance” att Jones kommer att lånas ut.

Dessutom säger Bruce till Skysports.com att han försöker att bygga en trupp och att ”det sista jag vill göra är att genomföra en bytesaffär eller någonting sådant”, vilket ju är en uppenbar indikation om vad han anser om Liverpools bytesförslag.

The Guardian, The Times, The Independant och The Daily Mail hävdar att Benitez var förbannad på Babel under gårdagens träning, vilket gjorde att holländaren stormade därifrån, men så småningom återvände han och hade ett snack med Benitez.

Babels avslöjanden om laguppställningen på Twitter var antagligen inte speciellt populärt hos ledarstaben.

* * *

Uppdatering:

Enligt normalt sett pålitliga Liverpool Echo är Jones nära att lånas ut till Liverpool. Det hela kan bli klart inom 24 timmar, hävdar tidningen.

Vad ska man egentligen tro?!