Enligt The Daily Mail kommer Guus Hiddink att ha ett möte med det ryska fotbollsförbundet för att diskutera sin framtid som förbundskapten för landet.

I och med att Roman Abramovich inte längre är beredd att betala förbundskaptenens lön måste Hiddink troligtvis gå ner väldigt mycket i lön om han ska vara kvar som rysk fotbolls sportsliga överhuvud.

Anledningen till att Abramovich inte längre är beredd att finansiera förbundskaptenens lön är att han själv inte kommer att vara aktiv inom förbundet.

* * *

Marseille har gett upp hoppet om att låna Inters brasse Mancini. Detta uppger klubbens president Jean-Claude Dassier till Skysports.com.

Nu riktar Marseille blickarna mot andra spelare istället.

* * *

Aston Villa är den senaste klubben att visa intresse för Cardiffs tonårsstjärna Adam Matthews, skriver The Daily Mail.

* * *

I en intervju med BBC Sport erkänner Crystal Palaces manager Neil Warnock att Victor Moses kan ha spelat sin sista match för klubben.

”Vi är väldigt nära nära en överenskommelse. Ordföranden pratar med ett par parter”, säger Warnock angående rykterna kring Moses.

BBC Sport skriver att många klubbar (Liverpool nämns) är intresserade av Moses, men att det är oklart vilken eller vilka klubbar som ligger närmast talangens signatur.

* * *

West Ham gör stora ansträngningar för att behålla Scott Parker.

Enligt The Mirror kräver de £15 miljoner för att släppa anfallaren, som beundras av Liverpool, Spurs och Stoke.