Imorgon måndag kommer Liverpool att ha ett styrelsemöte som handlar om spelarövergångar. John Henry kommer att vara med via videolänk (Twitter).

Liverpool är intresserade av Darren Bent. Anfallaren är inte helt nöjd med sin tillvaro i Aston Villa, men är alltjämt oerhört viktig för klubben. Villa betalade £24 miljoner för Bent och vill ha mer för honom nu. Liverpool skulle kunna tänka sig att vänta till sommarens transferfönster, eftersom en defensiv mittfältare prioriteras i dagsläget. Fernando och Riccardo Montolivo är namn av intresse, samtidigt som man har visat intresse för Wilfried Zaha och vill ha in ytterligare en back (The Daily Mail).

* * *

Tottenham är beredda att köpa loss Chris Samba för £8 miljoner. Steve Kean vill egentligen inte sälja den stora mittbacken, men å andra sidan skulle övergångssumman kunna hjälpa till att finansiera de fyra värvningarna som han vill införskaffa i januari (The Mirror).

Andre Villas-Boas vill förstärka truppen i januari. Namn av intresse är Hulk, Milos Krasic och Gonzalo Higuain (The Mirror).

Arsenal och Chelsea visar stort intresse för Crewes talang Nick Powell (The Mirror).

Everton, West Ham och Celtic är intresserade av Huddersfields målfarliga anfallare Jordan Rhodes, som skulle gå på £4 miljoner (The Mirror).

Aston Villa undersöker möjligheterna att kunna låna Robbie Keane (The Mirror).

QPR vill värva 3-4 spelare i januari. Intressanta namn är bland andra Andy Johnson, Bobby Zamora, Darren Bent, Sebastien Bassong, Chelseas Alex samt målvakten Adam Kwarasey (The Mirror).

* * *