Skadehelvetet fortsätter för Liverpools bästa anfallare.

Sturridge 2

Daniel Sturridges skadehelvete fortsätter. Nu har han slagit upp en gammal skada på träning:

Vi återkommer med ytterligare information under morgondagen.

13 kommentarer
 1. Det var det här man hade på känn. Att förlita oss på en forward med hans skadehistorik. Vi kan lika gärna släppa denna säsongen, det här är säsongen som alltid kommer efter en falsk vår. 08-09 och 13-14, tvåa och lovande, sen säsongen efter går allt åt helvete.

  Med vår forwardsbesättning kan vi lika gärna spela 4-6-0.

 2. Seriöst, man måste kolla vad som gör att karln hela tiden blir skadad, rycka ett par tänder eller ge han mera av vad som fattas. Det måste vara något som är snett på han.

  Behöver Origi i januari eller någon annan (bra den här gången) anfallare.

 3. Slår upp samma skada gång efter annan. Luktar operation och lång konvalescens för Sturridge. Man undrar ju spontant hur klubbens fysios kan låta det här ske? Stämmer dom inte av framstegen i rehabilitering med olika medicinska tester? Då ska inte det här kunna ske egentligen. Det är inte direkt korpen och ”ta en näve Alvedon om det värker-mentaliteten” som bör gälla på den här nivån, kan jag tycka.

  Svårt att få bort bilden på näthinnan av en skrattande Hodgson som inför den samlade brittiska presskåren mer eller mindre idiotförklarar Sturridge´s rehab-program dagarna efter match. Cheers Roy!

 4. Äsch,Vi har ju en manager som tycker alla spelare är ”outstanding today” så är väll bara slänga in nån av hans guldgossar! Borini etc

 5. Sturridge har väl kommenterat det själv att han tror hans skadebenägenhet är genetisk. Hans pappa och någon mer var också väldigt skadedrabbade. Explosiva men skadade hela tiden. Tror tyvärr inte det är mycket utöver det vanliga med stretch och behandling man kan göra, vissa är mer skadebenägna än andra bara.

  Anledningen varför han aldrig kan bli vår nummer 1, även om han har färdigheterna för det så håller han inte i längden.

  • Det har jag också läst att Sturridge sagt. Han lyckades spela till sig ett fett kontrakt innan det som det ser ut som nu, braka utför. Jaja, jag som tycker inte att vi ska värva i något mer innan sommaren får väl krypa till korset och säga att vi ska värva. Men då ska det vara en mångsidig och hårt arbetande, djupledslöpande anfallare som dessutom gör mål typ Tevez och Sanchez. Vem kan vara lämplig?

 6. Tydligen var detta 11 gången blir skadad Sturridge sedan han kom till Liverpool. Så nu måste man bara värva åtminstone 1 anfallare i januari.

 7. Socker, jag är gjord av socker…….. fan också Sturridge.

 8. Fy fan vad surt! Stackars Sturridge som verkar vara sjukt sugen på att spela, nu blir det rehab och eventuell en ännu längre väg tillbaka… Sen har vi Balotelli halvskadad, Henderson halvskadad, Can inte helt hundra.

  Hoppas att Borini i sådana fall får chansen, tycker inte han har gjort bort sig de minuter han har spelat. Hade gärna sett detta lag mot CP:
  Mignolet – Manquillo, Skrltel, Toure, Moreno – Gerrard – Can, Lallana – Sterling, Borini, Coutinho

 9. Med så här mycket återkommande besvär måste den medicinska staben ta sig en allvarlig funderare påvad det är de gör fel. Det ska inte va möjligt att skada sig två gånger under rehabperioden för den första skadan.

  Genetik, absolut men då får man se till att anpassa sig efter det. Hans strukturer tål inte det nuvarande upplägget, det är helt tydligt.

Kommentarer är stängda.