Det kan äntligen bli så att Balotelli och Sturridge spelar tillsammans igen mot Crystal Palace + är det verkligen möjligt att Rafa återvänder till Liverpool nästa säsong?

Gerrard Balo

Liverpool tror att Mario Balotelli kommer att kunna spela mot Crystal Palace, då hans skada inte är lika allvarlig som först befarat. Det innebär att det kan bli så att Balotelli och Daniel Sturridge startar matchen på topp (The Liverpool Echo).

* * *

Rafa Benitez har antytt att han kan återvända till Liverpool nästa säsong, då han medgett att det är svårt att vara borta från familjen: ”My wife and two daughters live in Liverpool. It’s the first time I haven’t had them with me, it’s not easy. De Laurentiis knows how important my family values are to me,” sa Benitez (The Mirror).

De rykten som gör gällande att Liverpool redan nu kan vara på väg att sparka Brendan Rodgers är dock kraftigt överdrivna (The Mirror).

* * *

Arsenal har scoutat Marcelo Brozovic intensivt och överväger att buda £5 miljoner för mittfältaren. En annan mittfältare som ryktas till Arsenal är William Carvalho (The Mirror).

Southampton vill att Tottenham ska inkludera Andros Townsend och Harry Kane i en potentiell övergång för Jay Rodriguez, som värderas till £20 miljoner. Pochettino vill värva en ny anfallare och Rodriguez är förstavalet; Spurs vill sälja spelare som Emmanuel Adebayor och Paulinho, men Kane är inte en spelare som de vill sälja (The Mirror).

* * *

Den gamla favoriten Damien Comolli verkar inte vara någon av Harry Redknapps största beundrare. Nu hävdar Comolli att klubben fick säga åt Redknapp att ge Gareth Bale speltid: ”I’ve got to say, I’ve been working with data since 2005 or 2006 in terms of recruitment,” sa Comolli till den irländska radiostationen Newstalks.

”We did it at Spurs. We used data in terms of team selection.

”Spurs actually told Harry Redknapp where to play Gareth Bale, because he wanted to get rid of him.

”Data was showing Bale would be an outstanding left winger when they were playing him at left-back.”

Redknapp har tidigare förnekat att han ville sälja Bale.

* * *

Relaterade länkar:

Talangprofil: Marcelo Brozovic

Talangprofil: William Carvalho