[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Daniel Sturridge kommer inte att spela för England under landslagsuppehållet.

Nu uppger The Liverpool Echo att Sturridge är höftskadad och har återvänt till Merseyside för att rehabilitera sin nya skada. Tidningen nämner inte hur länge Sturridge kan bli borta, men menar att han kan komma att missa matchen mot Arsenal.

* * *

The Mirror hävdar att höftskadan kommer att göra att Sturridge missar 1 månads spel. Observera att detta är obekräftade uppgifter.

* * *

En till talang lånas ut. Liverpool Echo rapporterar nämligen att Jordan Williams lånas ut till Notts County resten av säsongen. Där kommer Williams att få välbehövlig A-lagserfarenhet i League One.

* * *

Liverpool har uppmärksammat Theo Walcotts kontraktssituation i Arsenal, medan Manchester United och Manchester City också är intresserade. Walcotts tvekar till en förlängning eftersom han är oroad över att inte få tillräckligt mycket speltid i Arsenal. Lönen, som för tillfället ligger på £90 000 i veckan, är inte lika viktig som speltiden för Walcott (The Mirror).

10 kommentarer
 1. Vi måste ha in en forward av rejäl kvalité i sommar. Sturridge är tyvärr gjord av glas och kommer aldrig kunna leda vårt anfall genom en hel säsong då han aldrig kommer kunna fullfölja en hel säsong..

  Det kostade oss CL i början på säsongen att vi inte fick in komplement/ersättare till sturridge. Jag är så trött på att se vårt Liverpool göra bort sig gång på gång. Forward in eller så kan vi lika gärna glömma nästa säsong innan den startat.

 2. Jag hoppas på trion med Coutinho, Sterling, Lallana på topp mot Arsenal, som vi spelade mot City och gjorde det med stor framgång. Sturridge säsong kan man likaväl glömma, kommer väl knappt upp i 10 matcher i ligan när vi summerar… Tror vår lilla chans till poäng på Emirates är att vi ligger på kontring med vår snabba trio på topp. Vi är inte i lika stort behov av muskler mot Arsenal som mot Utd, då deras mittfält består av små kvicka spelare. Det vikitgaste blir att hålla tätt, utan Skrtel kan detta bli riktigt tufft.

  Till nästa säsong så måste vi knyta till oss en bra anfallare, dock så kommer detta bli oerhört svårt utan CL-spel. Min dröm hade varit att vi hade fått till oss Lacazette, men utan CL-spel lär han gå till någon av våra konkurrenter. Troligen Arsenal. Får hoppas att Origi ger oss en ny dimension i anfallsväg, tror att han kan spela bra på både kanten och mitten.

 3. Trist, men knappast oväntat om det stämmer. Vi har en väldigt skadebenägen anfallare som vi är väldigt beroende av.

  Vi har tre dugliga backuper i Balotelli, Lambert och Borini men sättet som Rodgers hanterat forwardssituationen på gör att vi tyvärr står helt handfallna utan Sturridge, ingen annan forward som är i närheten av att vara i form tyvärr.

  • Är ingen som i vanliga fall försvarar Rodgers, men när det gäller våra anfalls-backuper (Ballo, Lambert och Borini) tycker jag ändå att de fått chanser, men att de helt enkelt inte tagit dem.
   Sen är det klart, det är Rodgers som tagit dessa oduglingar till klubben, det ansvaret vilar på honom..

  • Har mer med att göra att Balotelli och Lambert är stationära forwards och inte passar in i vårt system. Hela vårt system bygger på forwardens förmåga att pressa bollhållare djupt och kunna springa på djupet i vår offensiv. Något Balotelli och Lambert inte klarar av. Borini passar in betydligt mer i vårt spelsystem men har ju en fantastisk förmåga att bränna klara målchanser.

  • Håller absolut med, men det är ju inte så att de förvandlats till stationära anfallare i år..alltså skulle de aldrig värvats.

  • Lambert och Balotelli har ju fått en del speltid ska sägas men de båda är stationära anfallare/targetanfallare som nästan aldrig haft något vettigt understöd. Borini tycker jag inte fått chansen överhuvudtaget.

   Därtill så tycker jag de behandlats konstigt, framförallt Balotelli och Borini, när Balotelli var inne i en ganska fin period så fick han kritik offentligt från Rodgers. Borini får vara inhoppare ena veckan och trots pigga inhopp så kan han sitta på läktaren nästa match. I avgörande matchen mot Basel så var han inte ens på bänken när vi behövde vinna och Lambert var den enda tillgängliga anfallaren, istället satt där tre försvarare på bänken. Nä, känns som att det är lite för mycket politik i Rodgers uttagningar ibland.

  • Det har du väldigt rätt i. Lambert värvades för att kunna byta en matchbild i slutet på matcher och kunna vara en sorts target, vilket vi har bevisat att vi inte gillar att spela på. Och Balotelli känns som en produkt av röstsystemet i transferkommitén. Tror inte BR fick in den spelaren han ville ha och då uppkom detta som en nödlösning och han ville/kunde inte ta striden och kände kanske att han kunde transformera Balotelli till nåt användbart. Vilket isåfall vore nån form av hybris men vilken tränare på denna nivån har inte drabbats av det? 🙂

 4. Kan kanske inte Walcott vara en bra spelare att ersätta Balotelli med? Han vill ju helst spela som central anfallare och han kommer ju springa 10 gånger mer än Balo och även göra många djupleds löpningar, vilket vi behöver!

 5. Detta känns som en väldigt kostsam affär när vi förlängde hans kontrakt med en veckolön på 150000/veckan. Ledarstaben med BR i spetsen måste ju ha insett att han är väldigt skadebenägen och bygga laget runt honom känns ju väldigt våghalsigt. Men nu har ju BR något att skylla på om vi missar CL.

Kommentarer är stängda.