Liverpool avser att rekrytera Eljero Elia. Hamburg kräver £5 miljoner för yttermittfältaren, men Liverpool vill antingen låna eller betala £3 miljoner för honom. Damien Comolli hoppas hans goda relation med Hamburg ska underlätta en affär (The People).

Liverpool vill värva Chelseas anfallare Daniel Sturridge. Roy Hodgson vill låna 21-åringen med en köpoption på £5 miljoner i sommar. Chelsea letar redan efter en ny anfallare, men har inte bestämt sig för om de är beredda att göra sig av med Sturridge (The People).

Barcelona planerar att försöka värva Fernando Torres och Cesc Fabregas för sammanlagt £85 miljoner kommande sommar (The Mirror).

Köln och Hamburg är beredda att ge Milan Jovanovic en livlina. Serben har fått lite speltid i Liverpool, men de tyska klubbarna tror att han skulle kunna göra succé i Bundesliga (The Mirror).

4 kommentarer
  1. hamburg gav ju 9mille för elia tror ju inte dom rear ut han för 3! men dom kunde byta han mot jovanovic

  2. Elia ~ Babel
    Sturridge – Inte tillräckligt bra/färdig

  3. Sturridge kommer bli riktigt bra! Man kan inte bara köpa färdiga spelare.

    Elia tycker jag är en solklar värvning för så pass lite för 3, han har imponerat stort på mig varje gång jag har kollat på han. Han är fortfarande ung och har god utvecklingspotential.

Kommentarer är stängda.