. . .

Det går heta rykten i Ajax-kretsar om att Adam Maher kommer att bli klar för klubben inom kort.

Det går även rykten i Portugal om att Lazar Markovic är helt klar för Benfica för en summa på över 10 miljoner euro.

Dessutom rapporterar Rtv oost att Twentes Douglas har skrivit på ett fyraårskontrakt med… Kuban Krasnodar!

Kanske inte riktigt vad man hade tänkt sig när Douglas ryktades till Liverpool, Newcastle och massa andra klubbar i stora ligor.

* * *

Bernard

Bild skriver om att Dortmund är på väg att värva några spelare. Kevin De Bruyne förefaller vara i stort sett klar för 15 miljoner euro, och Dortmund är även överens om övergångssumman för Bernard. Den sistnämnda går på 12 miljoner euro.

Det återstår att se om Dortmund även kommer att försöka signa Christian Eriksen. Man kan dock anta att Ajax är nära att sälja Eriksen, om de är på väg att göra klart med Maher…

Och så skriver AS att Monaco är nära att signa Fabio Coentrao for 18 miljoner euro.

* * *

Till sist!

Ni har väl inte missat…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. Är det meningen att man ska bli imponerad av Atsu efter den där videon? Kan inte säga att jag vet mycket om Nigers landslag men med tanke på att det är ett litet afrikanskt land som har stora problem med utbredd fattigdom och saknar världstjärnor utgår jag från att dom inte är jättebra. Tycker inte änns Atsu glänser i den där videon. Ungefär som att klippa ut alla Chippen Wilhelmssons bolltoucher i en match mot Moldavien för att visa att han är bra nog för Liverpool. Måste finnas bättre spelare tillgänglig för ett lag som vill bli bäst i PL.