. . .

Officiellt bekräftade övergångar:

– Neymar från Santos till Barcelona.

– Aurlien Chedjou från Lille till Galatasaray.

* * *

För några veckor sedan tog Real Madrid kontakt med Luis Suarez agent Pere Guardiola för att meddela sitt intresse för uruguayanen. Suarez är inte den enda spelaren på Real Madrids önskelista; det finns högt uppsatta inom Real Madrid som skulle föredra Edinson Cavani, men Suarez vore troligtvis billigare än Cavani, som skulle gå på hela 63 miljoner euro att köpa loss från Napoli. Carlo Ancelotti har gett Real Madrid klartecken att värva Suarez, men problemet är – som så många gånger förr – pengar, då Liverpool helt enkelt inte vill sälja sin stjärnanfallare. Liverpool är inte beredda att sälja för mindre än 45 miljoner euro, vilket är mycket pengar, men ändå mindre än vad Cavani skulle kosta (Marca).

Suarez

Real Madrid vill skapa ett anfall med Luis Suarez och Edinson Cavani. Den spanska storklubben tror att Suare kan vara tillgänglig för ”bara” £35 miljoner om han bestämmer sig för att lämna Liverpool och klubben har dessutom ett antal spelare som kan kastas in i en eventuell deal. Det handlar om spelare som Gonzalo Higuain, Karim Benzema, Angel di Maria och Diego Lopez. Rodgers är framförallt intresserad av Lopez (The Daily Star).

* * *

José Mourinho är överens om ett fyraårskontrakt med Chelsea. Nu visar klubben intresse för spelare som Portos mittback Eliaquim Mangala och Luka Modric. Mourinho är beredd att lyssna på erbjudanden för David Luiz, som värderas till £35 miljoner. En annan spelare som kan ryka i sommar är Fernando Torres (The Times).

Borussia Dortmund vill gärna sälja Robert Lewandowski för £17,1 miljoner till Chelsea, Manchester City, AC Milan eller Real Madrid för att undvika att anfallaren flyttar till Bayern München – men han har meddelat samtliga utländska intressenter att han är överens med Bayern om en flytt dit (The Times).

* * *

Newcastle är intresserade av att signa Chris Samba som ersättare till Fabricio Coloccini (The Daily Star).

Newcastle vill signa Loic Remy (The Daily Star).

Owen Coyle kan komma att ta över Wolves (The Daily Star).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Jag tar Suarez framför Cavani varje dag i veckan, finns inget som motiverar att han ska vara 15-25 miljoner billigare än Cavani. Men 30-35 miljoner pund och Higuain samt Diego Lopez kanske inte är ett så dumt bud trots allt nu om Reina kommer att försvinna… Men hoppas att LFC inser hur pass unik Suarez är.. Men samtidigt går vi 40-45 miljoner plus på rockaden Suarez samt Reina mot Higuain och Diego Lopez kanske det kan vara värt att fundera på. Det i kombination med allt övrigt skulle kunna innebära att det finns 55-60 miljoner pund tillgängligt till att värva en offensiv mittfältare, en forward och eventuellt en vänsterback om man har i betänkande att den försvinnande trion mittbackar mot den kommande blir ett plus-minus-noll resultat. Det ska gå att göra mycket för dessa pengar trots något dalande status, bara vi ger fan i att värva engelsmän.

 2. Nej nej nej !!!
  Suarez skall stanna han kommer vara viktig.
  Visst mycket pengar men han ovärderlig 🙂

  Be real att piss off !!!

  Ynwa

  • Ovärderlig är väl att ta i. Han är väldigt duktig men agerar som en jävla snorunge på planen ibland. Gnäller och bits är inte the Liverpool way. Hoppas att han stannar och att Real köper Bale i stället men om ett bra bud kommer måste det värderas. Känslan är ju att Suarez gärna lämnar England för Real också.

 3. Nu vet jag inte hur högt Real värderar di maria och Benzema men kan vi få dessa för Suarez tycker jag att det ökar kvalitén i truppen! Di maria kan ju spela både på en kant och som tia och skulle vara given i startelvan! Benzema hade gett bra konkurrens till Sturridge och möjlighet till att rotera utan att förändra spelet speciellt mycket.

 4. Nej usch, di Maria hoppas jag aldrig sätter sin fot i vår fina klubb. Jag vill ha spelare till LFC med rätt inställning och attityd och det tycker jag verkligen inte att di Maria står för.

  Vad gäller Suarez så tycker jag att ett ”monsterbud” borde övervägas med tanke på hur många positioner vi måste förstärka för att bli en toppklubb igen. Suarez är en fantastisk spelare men för dom pengarna kan vi kanske ta in två toppspelare och vi får heller inte glömma att Suarez sprider ganska mycket negativ energi och rubriker kring sig!

 5. Det värsta med ryktena kring Suarez är priset. Han är topp 10 i världen, allt under 60m är ett skämt.

 6. David luiz lika dyr som Suarez!!! Blir bara arg, ett jävla skämt att PLs bästa spelare anses lika dyr som en spelare som ska se det som en komplimang om någon nämner honom som top 50.

 7. Cheeses; ta det lugnt. Det är inte ens samma tidningar som har skrivit ryktena om Suarez respektive David Luiz pris – därav det konstaterande att det är just rykten!

  Åh ni som överväger att vi ska sälja Suarez; han är världens 3e bästa spelare åh spelar med en intensitet åh engagemang för en klubb som jag aldrig skådat från en spelare som inte är uppväxt i den klubben. Han kom ifrån en av väldens lurigaste ligor (försvarsorganisationen i eredivisie är under all kritik hos vissa spelare) ankom världens svåraste liga med huvudet högt, han tog hela England med storm. Han har upplevt motståndarfansens burop, engelska journalisters häxjakt, åh bara fortsatt briljera. Den här mannen är någonting extra; den hungern han visar upp, inte minst i hemmamatchen mot Zenit där han presenterade hela sitt register helt och hållet åh lämnar planen i tårar efter att ha åkt ur en, i mångas ögon, b-turnering i Europa League. Den här mannen är något extra, en sådan som inte växer på träd åh inte dyker upp varje decennium. Ett geni.

  • Kan inte mer än hålla med till 100%. Bland det bästa jag läst som kommentar på internet! Hoppas jag inte är den enda som ser fram emot en hel säsong med Suarez, Sturridge och Coutinho. De tre känns som hyperfarliga nästa år. Plus en hel Borini sim jag tror kan leverera. En till offensiv pjäs så tror jag vi blir farliga nästa säsong.

 8. Värdet på Suarez kan kanske, eventuellt, möjligen kan ha påverkats negativt av att han slängt glåpord av rassetyp mot Evra och försökt ta en tugga på Ivanovics axel… Sälj, sälj, sälj säger jag. Han kommer förmodligen att snitta 8-10 matchers avstängning under kommande år, kosta några 10-tals miljoner pund i sponorintäkter. 40 miljoner är ett kanonpris. Gärna Higuain i utbyte.

 9. Vissa personer kommer jag aldrig förstå mig på. Vi har en utav världens absolut bästa fotbollspelare i vår klubb och ni vill sälja honom. Vad ska vi köpa för pengarna som gör oss bättre? Nämn en spelare som är bättre eller håller samma klass som Suarez som ni tror skulle kunna tänka sig att spela för Liverpool. Vi lirar inte CL och vi kan inte erbjuda monsterlöner så de spelarna som kommer under det här transferfönstret kommer hålla lägre klass än Suarez. Ska vi tillbaka till toppen av Europa måste vi behålla våra bästa spelare, allt annat är bara idioti.

 10. Så frustrerande när man skriver en text utan att få ett svar tillbaks. Sverige åh argumentation går inte ihop.

  • Snälla skriv och eller & och inte åh. Du stönar väl inte varje gång du skriver åh, när du egentligen menar och? Ha d gott.

 11. Jag anser att Suarez är bäst i världen av de spelare som är intresserade av att spela för Liverpool i dagsläget. Om vi säljer ska det vara för en rejäl summa, minst 500-550 miljoner. Jag är inte hans största fan, har tröttnat på hans beteende. Men det känns fel att vilja skicka bort en spelare som gör över 20 ligamål på en säsong för klubben jag älskar så jag ser helst att han stannar hos oss