. . .

Officiellt bekräftade övergångar:

– Neymar från Santos till Barcelona.

– Aurlien Chedjou från Lille till Galatasaray.

* * *

För några veckor sedan tog Real Madrid kontakt med Luis Suarez agent Pere Guardiola för att meddela sitt intresse för uruguayanen. Suarez är inte den enda spelaren på Real Madrids önskelista; det finns högt uppsatta inom Real Madrid som skulle föredra Edinson Cavani, men Suarez vore troligtvis billigare än Cavani, som skulle gå på hela 63 miljoner euro att köpa loss från Napoli. Carlo Ancelotti har gett Real Madrid klartecken att värva Suarez, men problemet är – som så många gånger förr – pengar, då Liverpool helt enkelt inte vill sälja sin stjärnanfallare. Liverpool är inte beredda att sälja för mindre än 45 miljoner euro, vilket är mycket pengar, men ändå mindre än vad Cavani skulle kosta (Marca).

Suarez

Real Madrid vill skapa ett anfall med Luis Suarez och Edinson Cavani. Den spanska storklubben tror att Suare kan vara tillgänglig för ”bara” £35 miljoner om han bestämmer sig för att lämna Liverpool och klubben har dessutom ett antal spelare som kan kastas in i en eventuell deal. Det handlar om spelare som Gonzalo Higuain, Karim Benzema, Angel di Maria och Diego Lopez. Rodgers är framförallt intresserad av Lopez (The Daily Star).

* * *

José Mourinho är överens om ett fyraårskontrakt med Chelsea. Nu visar klubben intresse för spelare som Portos mittback Eliaquim Mangala och Luka Modric. Mourinho är beredd att lyssna på erbjudanden för David Luiz, som värderas till £35 miljoner. En annan spelare som kan ryka i sommar är Fernando Torres (The Times).

Borussia Dortmund vill gärna sälja Robert Lewandowski för £17,1 miljoner till Chelsea, Manchester City, AC Milan eller Real Madrid för att undvika att anfallaren flyttar till Bayern München – men han har meddelat samtliga utländska intressenter att han är överens med Bayern om en flytt dit (The Times).

* * *

Newcastle är intresserade av att signa Chris Samba som ersättare till Fabricio Coloccini (The Daily Star).

Newcastle vill signa Loic Remy (The Daily Star).

Owen Coyle kan komma att ta över Wolves (The Daily Star).