West Hams mittbacksklippa Reid blir free agent efter säsongen – och är ett intressant namn för flertalet klubbar. Dessutom senaste på Origi-fronten och ett nytt anfallsrykte.

Reid

Winston Reid har gjort en synnerligen bra säsong för sitt West Ham. Hans kontraktssituation är högintressant, eftersom hans nuvarande kontrakt går ut efter säsongen. Idag skriver The Times att Londonklubben har gett honom en deadline till mitten av januari för att signera kontraktserbjudandet på £60 000 i veckan. Tidningen tillägger att Liverpool, Manchester United och Arsenal hör till skaran av intresserade klubbar, som tror att de kan köpa Reid för ’bara’ £5 miljoner i januari.

Dessutom uppger The Times att West Ham har erbjudit mittbackstalangen Reece Oxford ett kontrakt värt £5000 i veckan. Under sommaren var 15-åringen lagkapten för Englands U17-landslag och intressenter saknas förstås inte. Manchester United, Arsenal och Chelsea ryktas vara intresserade av Oxford.

* * *

Lille blev nog inte överlyckliga när Divock Origi öppnade för att flytta till Liverpool redan i januari. Nu har Origi gått ut på twitter och inte direkt ångrat kommentarerna, men likväl påpekar att han kommer att ge sitt yttersta för den franska klubben säsongen ut.
https://twitter.com/DivockOrigi/status/533292687815114752
https://twitter.com/DivockOrigi/status/533292846057799680

* * *

Slutligen ett rykte som inte direkt kommer från den pålitligaste av källor. The Daily Express skriver om André Schürrles situation i Chelsea. Tysken har haft en tung säsong och har inte fått särskilt mycket förtroende av Mourinho. Därav skriver tidningen att Liverpool och Tottenham är angelägna om att signa Schürrle, men de tillägger att Borussia Dortmund och Atletico Madrid också är intresserade av den 24-åriga världsmästaren.

2 kommentarer
  1. Nu vet jag att ni har ett liv utanför den här bloggen. Men det finns ingen chans att det kommer en lista på förslag på spelare som ni tycker skall värvas i januari.

    Det skulle vara spännande att se hur mycket bättre Pelle lyckas än Rodgers i det här transferfönstret 🙂

    • Brukar göra det i december, helst ska Barrett eller någon annan ha föreslagit en transferbudget innan…

Kommentarer är stängda.