[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Pepe Reina har en utköpsklausul på £5,2 miljoner. Napoli är villiga att erbjuda Reina ett treårskontrakt (Corriere dello Sport).

* * *

Antoine Griezmann är en väldigt eftertraktad spelare på transfermarknaden. Liverpool, Manchester United, Arsenal och Everton är intresserade av fransmannen, som Real Sociedad tros vara villiga att lyssna på bud omkring £20 miljoner för (The Mirror).

* * *

Liverpool är fortfarande angelägna om att värva Cristian Tello. Barcelona är möjligtvis villiga att sälja för omkring £12 miljoner, men en förutsättning för att övergången ska kunna bli av är att FIFA tar bort transferembargot som är satt på Barcelona (The Mirror).

* * *

Roberto Martinez hoppas värva Wilfried Bony innan han åker till Brasilien för att representera Elfenbenskusten i VM (The Mirror).

Tottenham vill signa Danny Welbeck. En annan anfallare som Spurs vill ha är Romelu Lukaku, men han vill spela i CL, vilket London-klubben inte kommer att kunna erbjuda nästa säsong (The Mirror).

Den argentinska talangen Angel Correa är nära en flytt till Atletico Madrid (The Mirror).

* * *

Manchester United är beredda att betala Southamptons prislapp på £27 miljoner för Luke Shaw, men måste övertyga talangen om att acceptera flytten. United vill gärna ha ett snabbt svar, eftersom de vill rikta blickarna mot ett annat alternativ – som kanske rentav skulle kunna vara att erbjuda Patrice Evra ett nytt kontrakt – om Shaw tackar nej (The People).

5 kommentarer
  1. Har inte sett mycket av denne Griezmann. Är han verkligen så bra? Var skulle han passa in i vårt/våra system?

  2. Varför ska Shaw gå till en klubb i dekis? Southampton har ju nästan varit bättre än United iår.

  3. Exakt! Shaw har väl typ 5 andra toppklubbar att välja på så varför välja United som har ett generations skifte på gång och som inte kan garanteras ligga i toppen nästa år heller?

  4. Johan:
    han är bra (snabb, teknisk, taktisk osv) och han kan spela vart som i anfallet+som OM.

  5. Skulle Greizmann eller Muniain skriva på för Liverpool skulle jag bli överlycklig, dessa två tror jag måste flytta på sig för att nästa steg i sina karriärer, och jag tror att en flytt till Liverpool skulle passa de båda.

Kommentarer är stängda.