. . .

Officiellt: Manchester City har sparkat Roberto Mancini.

Officiellt: Philip Cocu är ny huvudtränare i PSV.

* * *

Borussia Dortmund, Liverpool och Everton är de klubbarna som har visat konkret intresse för Christian Eriksen (Voetbal International).

* * *

Toby Alderweireld är väldigt nära en flytt till AS Roma. Det enda som saknas är ett klartecken från den nya huvudtränaren (Sky Italy).

* * *

Ade

Chelsea och AC Milan är intresserade av Adem Ljajic. Serbens kontrakt med Fiorentina går ut sommaren 2014 (Sky Italy).

Kommentar: Kan detta möjligtvis vara en spelare som finns på Liverpools lista över offensiva mittfältare?

* * *

Gonzalo Higuain är mycket nära en flytt till Arsenal. Argentinaren är överens om ett femårskontrakt med Arsenal, som är överens med Real Madrid om en övergångssumma på 22 miljoner euro för anfallaren. Juventus är också intresserade, men Higuain föredrar att flytta till Premier League, där även Tottenham har visat intresse för honom (Sport).

Kommentar: Arsenal kommer att spetsa till sin offensiv rejält om de får in både Higuain och Stevan Jovetic, som de ju också försöker signa.

* * *

Borussia Dortmund vill signa Christian Eriksen, Kevin De Bruyne, Bernard, Christian Benteke och Jackson Martinez. Dortmund är redan överens med De Bruynes representanter men man har ännu inte kommit överens om en övergångssumma med Chelsea (Bild).

Kommentar: Jag är övertygad om att Dortmund kommer att få en betydligt bättre trupp om de får in dessa fem herrar istället för Götze och Lewandowski. Det kommer nog att bli svårare än vad många kanske tror för Guardiola att vinna Bundesliga nästa säsong. Jag tror dock inte att Dortmund kommer att lyckas värva Benteke.

* * *

Rafa Benitez har blivit kontaktat av Napoli rörande nästa säsong. Roberto Di Matteo och Marcelo Bielsa är Napolis backup-alternativ om de inte lyckas komma överens med Benitez (Sky Italy).

* * *

Monaco nöjer sig inte med Radamel Falcao. De vill även hämta in Carlos Tevez, Patrice Evra och Park Ji-Sung (GOAL.com).

* * *

Mer kommer (kanske) senare!