. . .

Football - NextGen Series - Group 5 - Liverpool FC v Rosenborg BK

Liverpool kommer att erbjuda den 17-åringe backen Lloyd Jones ett treårigt proffskontrakt (The Daily Mail).

* * *

Liverpool är intresserade av Raul Albiol (The Daily Express).

* * *

Juventus har fortfarande inte gett upp hoppet om att värva Stevan Jovetic. Relationen mellan Juventus och Fiorentina är inte lika kylig som tidigare, men klubbarna är en bra bit ifrån varandra i prisförhandlingen. Fiorentina vill ha 30 miljoner euro för Jovetic, medan Juventus nuvarande bud ligger på 22 miljoner euro. Arsenal är också intresserade, medan Manchester City avvaktar med sitt drag på grund av att Mancini ju nyss fick sparken (Tuttosport).

En annan spelare som Juventus fortfarande inte har gett upp hoppet om att värva Gonzalo Higuain. Samtidigt visar Real Madrid intresse för Andrea Pirlo och Stephan Lichtsteiner (Tuttosport).

* * *

Monaco har ett så kallat ”pre-agreement” med Carlos Tevez, vars kontrakt med Manchester City går ut sommaren 2014. Monaco jobbar parallellt med att rekrytera Joao Moutinho, samtidigt som de vill signa tre spelare från Ligue 1. Klubben har en lista över spelare i Ligue 1 som består av: Jeremy Menez, Mamadou Sakho, Nicolas Isimat-Mirin, Aurelien Chedjou samt Nicolas Nkoulou (L’Equipe).

* * *

Napoli visar intresse för Simon Mignolet (Gazzetta dello Sport).