[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Tidigare under sommaren valde Brendan Rodgers att skicka Suso på lån. Den ytterst talangfulla 19-åringen bedöms behöva speltid för att fortsätta sin utveckling; speltid som han inte skulle ha fått tillräckligt mycket av i Liverpool.

Således lånades Suso ut till La Liga-klubben Almeria för att få just speltid. Det har han också fått i säsongsinledningen.

Faktum är att Suso har spelat 90 minuter i samtliga Almerias matcher, som är följande tre:
Almeria – Villarreal 2-3
Getafe – Almeria 2-2
Almeria – Elche 2-2

Suso gjorde en assist i båda de inledande matcherna. På statistikfronten märks även gula kort mot såväl Villarreal som Elche.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. Gillar grabben och grabbens krossbollar men kladdar för mycket boll ibland eller väldigt ofta. Fast kul att se att han tar för sig och att han får förtroende och speltid i en bra liga.

  2. Han är ju galet talangfull. Känns alltid som att något händer när han har bollen… Har dock en tendens att missa för mycket, och kladdar som sagt lite för mycket på bollen.
    Hoppas utvecklingen fortsätter och vi tar tillbaka honom nästa säsong. Känns som att han och Coutinho skulle kunna ha lite kul tillsammans.. 🙂

    • Ja, dom blev tyvärr blockade efter att jag la upp dom här, så tog bort dom.