. . .

Steven Gerrard
och Luis Suarez kommer inte att följa med laget som ska ta sig an Anzhi i Moskva. Brendan Rodgers väljer att vila duon. Däremot kan Joe Cole komma att figurera i matchen (The Telegraph).

* * *

Tottenham överväger att buda på Andy Carroll. Liverpool är villiga att lyssna på bud för Carroll, trots att han är utlånad till West Ham, som kan köpa honom för £17 miljoner nästa sommar. Liverpool vill gärna sälja för att finansiera egna nyförvärv (The Daily Mail).

* * *

Liverpool närmar sig Klaas-Jan Huntelaar, även om klubbens värdering på £9 miljoner troligtvis är mindre än vad Schalke vill ha för honom, trots den för Schalke prekära kontraktssituationen (The Mirror).

Liverpool siktar på att värva Huntelaar i januari och tror sig kunna norpa honom för £6 miljoner. LFC vill visserligen värva unga spelare, men holländarens billiga prislapp samt förmåga att kunna göra ett omedelbart avtryck borde övertyga FSG om att godkänna värvningen ändå (ESPN).

* * *

Theo Walcott fortsätter att ryktas till Liverpool, men hans höga lönekrav kan stoppa en eventuell övergång (ESPN).

* * *

I en intervju medger Lilles coach Rudi Garcia att han gärna skulle se Joe Cole återvända till den franska klubben (RMC).

* * *

Fulham vill förlänga kontraktet med Brede Hangeland, som tjänar omkring £40 000 i veckan. Norrmannen blir free agent efter säsongen och Fulham kommer att lyssna på bud i januari om han inte har förlängt innan dess (The Daily Mail).