. . .

På planen fortsätter Liverpools kräftgång i Premier League. Utanför planen fortsätter man den frenetiska jakten på nyförvärv.

Nu kan bloggen avslöja ett aktuellt namn inför januaris transferfönster.

Enligt två säkra och av varandra helt oberoende källor är Hamburgs 20-årige sydkorean Son Heung-Min en spelare som Liverpool är intresserade av.

Liverpool har scoutat Heung-Min oerhört intensivt under den här säsongen. Man har specialstuderat honom under i princip varje match – och man är imponerade av hans framfart i Bundesliga.

Källorna uppger att Liverpool har anmält sitt intresse för Heung-Min inför januarifönstret. Heung-Mins kontrakt med Hamburg går ut sommaren 2014; Hamburg vill förlänga, men Liverpools intresseanmälan har försvårat kontraktsförhandlingarna för den tyska klubben.

Heung-Min har spelat i Hamburg sedan 2010, men fått lite av ett genombrott den här säsongen, då han har producerat 5 mål på dubbelt så många matcher. Han är en snabb spelare, som skulle kunna spela på samtliga tre anfallspositioner i Liverpool.

Liverpool visar givetvis intresse för en hel del spelare och endast ett fåtal spelare kommer att ansluta, men vad som står helt klart är att man är intresserade av Heung-Min.

Och ja, detta är den första gången som jag har någon exklusiv info om A-laget, och kanske även den sista. Ibland har man tur.