På varje forum finns någon eller några som påstår sig veta mer än alla andra. I en stor majoritet av fallen vill personerna troligtvis bara känna sig märkvärdiga och få uppmärksamhet, men det finns undantag.

På det stora engelska Liverpoolforumet Red and White Kop (RAWK) får ”insiderinfo” endast spridas om personen i fråga tillkännager sin källa för sidans ansvariga. Det innebär att källan verifieras av objektiva personer och således kan tas seriöst.

På sistone har RAWK:s mest pålitliga användare hävdat flera saker. För det första att Damien Comolli har kontaktat Leighton Baines agent, för det andra att Liverpools ”top targets” är Eden Hazard och Alexis Sanchez.

Okej, kanske inte särskilt chockerande information. Liverpool behöver en vänsterback och Baines är förmodligen ligans bästa bortsett de som redan tillhör topplag. Och Hazard & Sanchez är förmodligen varenda ambitiös klubb i hela Europa ute efter. De är trots allt två av världens hetaste unga spelare. Men ändå. Liverpool är inte knockade. Liverpool står fortfarande upp. Liverpool är fortfarande med i racet.

En av Hazard och Sanchez skulle naturligtvis räcka fint. En extremt förbättring för ett lag som i dagsläget endast kan mönstra mediokra yttermittfältare. Vem jag föredrar? Hazard, förstås.

Angående prislapparna. Jag tror (obs TROR!) att Hazard skulle kosta £20-25 miljoner, och Sanchez £30-35 miljoner.

En journalist på GOAL slår ett slag för Balazs Dzsudzsak. Artikeln är så pass positivt skriven att man nästan kan tro att ungrarens agent har skrivit den. Men visst, för 15 miljoner euro vore han en helt okej värvning för vilken klubb som helst. Dzsudzsak imponerar inte alltid överdrivet mycket rent spelmässigt, men precis som typ Downing är han en yttermittfältare som alltid garanterar välriktade inlägg och dessutom har han ett farligt skott med såväl höger- som vänsterfoten.