____________

Officiellt bekräftade övergångar:

– Goran Pandev från Inter till Napoli.
– Franco Brienza från Siena till Palermo.
– Branimir Hrgota från Jönköpings Södra till Borussia Mönchengladbach.

* * *

Liverpool är den senaste klubben att visa intresse för Trabzonspors målfarliga anfallare Burak Yilmaz. Han har en utköpsklausul på €5 miljoner i sitt kontrakt, vilket gör honom till ett prisvärt alternativ. Juventus, Lazio, Fulham och Galatasaray är också intresserade (turkish-football.com).

* * *

Liverpool och Valencia visar intresse för Didac Vila. Vänsterbacken tillhör AC Milan men var utlånad till Espanyol den här säsongen (Super Deportes).

Liverpool, Newcastle och Sunderland är intresserade av Hassan Hissein, som nyligen anlitade en engelsk agent i form av Jonathan Hope. Hissein är en 20-årig anfallare som fortfarande spelar för Foullah Edifice i hemlandet Tchad. Han har gjort 105 mål på 189 matcher för klubben (Skysports.com).

Porto har vunnit ett budkrig mot Liverpool. Spelaren i fråga är Jackson Martinez, som Porto är nära att göra klart med för €7,5 miljoner – en summa som Liverpool var ovilliga att betala (El Universal).

* * *

Chelsea visar intresse för Marouane Fellaini, som är till salu för £20 miljoner (The Mirror).

Manchester United är beredda att testa Tottenham genom att buda £22 miljoner för Luka Modric. Spurs värderar dock mittfältaren till £30 miljoner (The Mirror).

* * *

Botafogo är nära att göra klart med Clarence Seedorf (Lancenet).

Napoli är villiga att betala €10 miljoner för Felipe Melo (GOAL.com).

Napoli är intresserade av Cristian Ansaldi (Radio Crc).

Manchester United, AC Milan och Bayern München visar intresse för Ajax-talangen Viktor Fischer. Budgivningen förväntas börja vid €11 miljoner (Gazzetta dello Sport).

Chelsea är intresserade av Bacary Sagna (Gazzetta dello Sport).

Enligt Gansos agent Dario Paolillo är talangen beredd att lämna Santos. Hans prislapp ligger på €25 miljoner (Sport Italia).

Heerenveens duo Luciano Narsingh och Oussama Assaidi har varit nära en flytt till Fulham under de senaste veckorna, men de slutgiltiga förhandlingarna gick dåligt. Nu ser duon ut att hamna i andra klubbar istället – Narsingh kan hamna i Serie A (Il Tempo).

West Ham visar intresse för Michael Knightly och Zat Knight (The Mirror).