[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Enligt The People är Liverpool intresserade av den spanska mittfältaren Saul Niguez. Intresset är hett och Brendan Rodgers kommer att ta ett definitivt beslut under de kommande 24 timmarna.

Tidningen uppger att Rodgers nyligen träffade Sauls pappa, som var på besök i Liverpool, och hans 19-årige son vill gärna flytta så fort som möjligt. För tillfället spelar Saul för Rayo Vallecano, dit han är utlånad från Atletico Madrid. på söndagen spelar Saul för Rayo mot just Atletico – Liverpool kommer att sända en delegation till matchen och därefter ta ett slutgiltigt beslut rörande en eventuell övergång.

Saul

The People skriver att Rodgers är medveten om att Saul har en utköpsklausul på £20 miljoner i sitt kontrakt, men att ett bud på omkring £12 miljoner kanske skulle accepteras av Atletico. Det finns dock fler intressenter, då även Arsenal har träffat hans pappa, samtidigt som Chelsea och Manchester United också lurar i vassen.

Saul är en mittfältare som kan spela såväl defensiv mittfältare som en mer central mittfältsposition.

* * *

Enligt The Daily Mail kommer Mohamed Salah att hamna i Chelsea – för £20 miljoner. Tidningen hävdar nämligen att Liverpool ökade sitt bud till hela £18,5 miljoner vilket gjorde att Chelsea blev tvungna att höja till £20 miljoner.

17 kommentarer
 1. Det här ju så sjukt oseriöst så att jag inte vet vad… Salah var ju bara värd 7-8 och 12 var otänkbart enda tills Chelsea la sig i. Nu 18,5?!?! va i helvete håller de på med, är han så pass bra att ledningen i slutändan kan betala närmare 20 vart klämde då skon så förjävligt vid 12? Hade det inte varit en stor fördel att få killen till laget i början av januari dessutom?

  Skönt att de trissar upp Chelseas pris men det här är så dåligt skött att det är löjligt.

  • Vad sägs om lite källkritik?

   /MrJensen

  • Självklart men mönstret känns inte obekant… Och alternativet är att inte diskutera alls. Det känns inte särskilt otroligt att det här stämmer enligt mig då en spelare som kan gå in i vår startelva lär ligga i den prisklassen. Ingen av Suarez, Coutinho eller Sturridge lär gå att lös för under 20, Sterling är väl runt 16-17 i värde idag. Men vi har naivt väntat och trott att vi ska kunna få hem honom för 7-8… Sedan förändrades saker iom att Mata såldes och vi fick en till aktör i leken och då har vi inte haft problem att både möta och gå förbi summorna Basel initialt önska sig.

  • Det kanske kan vara så att LFC lägger ett högre bud bara för att trissa upp potten? så att Chelsea tvingas lägga mer pengar om de verkligen vill ha honom.

  • Varför skulle klubben lägga tid på det? Chelsea går inte hur långt som helst heller.

 2. Låter ju bra att dom var med och trissade upp priset på honom iallafall 🙂

 3. Varför skulle Chelsea lägga ett högre bud när de redan officiellt fått ett lägre bud accepterat, makes no sense så jag har svårt att uppgifterna från den tidningen seriöst.

 4. Förstår inte riktigt ilskan bland fans när olika källor kommer med olika summor. Det kan ju vara felinformerade. Varför bli arg om de bjudit över nu. Visst kan man bli lite förvånad av den utdragna transfersagan men det är nog bara de inblandade som verkligen vet. Själv tycker jag det är positivt att vi försöker in i det sista utan att ge upp. Och sen ser jag bara positivt att klubben är återhållsam. Annars blir priserna bara högre i snabbare takt. Vi vill ju inte bli ett Man City som spelare går till för att få dubbel lön.

 5. Det jag undrar är, hur och varför det ens finns intresse för en relativt okänd ”talang” för den summa som nämns? Jag menar inte det är fel att hålla koll på unga talanger, MEN VI BEHÖVER FÄRDIGA SPELARE TILL STARTELVAN !

  • Nackdelen är ju att spelare som går direkt in i startelvan och är mer kända vill även andra klubbar ha vilket gör att Liverpools chanser minskar drastiskt.

   Skönt om det stämmer att de triggar upp priset så Chelsea får betala lite mer (som om det egentligen skulle göra någon skillnad) av princip skäl. Känns som att Chelsea köpt ytterligare en bänknötare.

   Det är bättre de satsar på Oliver Torres och Gerard Deulofeu istället. Får hoppas Deulofeu inte spelar mot oss på Tisdag bara.

 6. Essien klarade inte läkarkontrollen i Milan enligt rykten, kanske kan öppna för att chelsea backar om Salah, en riktigt lovade spelare Saul men är de verkligen en som vi behöver nu?

  • Skulle vara bra om vi kunde rycka i Essien. Speciellt om han kmr på free

 7. Easien är kass, så är det bara… För 12 så tycler jag vi kan köpa Saul, men inte mera med tanke på att han troligen inte går rakt in i startelvan…

 8. Skulle absolut kunna tänka mig Essien på ett 6-månaders lån om han är frisk nog. Knappast sämre än de alternativ vi har med tanke på skador..

 9. Kan det inte vara så att hela soppan kring Salah är bara ett spel utåt från Liverpools sida? Egentligen sitter man och för diskussioner med minst en spelare utan att det nämns i media. På så sätt kan man hindra andra intressenter från att ”sno” spelaren ifrån oss. Sånt har ju hänt förut i fotbollsvärlden. Kanske därför så många tidningar skriver olika summor, man ser till att ”läcka” lite olika information till olika tidningar för att få igång snacket kring den transfern och så går man under radarn på de man verkligen vill ha.

  • Jag tror inte det. Finns inget från de senaste åren som tyder på att det är något vi sysslar med… Dessutom lär vi inte vara ensamt intresserade av några bättre spelare som är någorlunda tillgängliga så här sent i fönstret.

 10. 12 är jättejätteförmmmycket för en talang?? Som inte ens går rätt in i startelvan… Värva ordentliga spelare med lite a-lagsrutin!

Kommentarer är stängda.