Villarreals Santi Cazorla toppar Liverpools önskelista inför januaris transferfönster. 26-åringen uppges vara sugen på en större klubb och det faktum att hans landsmän Pepe Reina och Fernando Torres redan återfinns i Liverpool skulle underlätta en eventuell övergång (AS).

Den senaste högerbacken som Liverpool kollar på är Zenits Alexander Anyukov, som dock inte skulle bli billig. Ytterligare en spelare av intresse för LFC är Rennes Yann M’Vila (The Daily Mail).

Liverpool, Juventus och Inter är intresserade av Nuri Sahin. Dortmund vill behålla honom resten av säsongen men kan tänka sig att sälja för omkring £13 miljoner kommande sommar (TalkSPORT).

Marseille är den senaste klubben att visa intresse för Anthony Annan. Liverpool, Manchester United, Hamburg, Trabzanspor och Lyon är också intresserade av den lilla mittfältaren (football365.fr).

Liverpool har diskuterat en övergång som skulle ta Charles N’Zogbia till klubben. Fransmannen, som skulle gå på omkring £7 miljoner, betraktas som ett billigare alternativ till Ashley Young. Den sistnämnde jagas även av Spurs och Manchester United (The Daily Express).

1 kommentar
  1. Cazorla vore en supervärvning enligt mig, precis den spelartypen Liverpool behöver.

Kommentarer är stängda.