Den bosniska talangen Armin Hodzic befinner sig i Liverpool för att komma överens om ett kontrakt med klubben. Liverpool har erbjudit Hodzic ett kontrakt som löper över hela sex år. Liverpools scouter har blivit imponerade av 16-åringen, som gjorde hela 46 mål förra säsongen (Sportsport.ba). Hodzic har även spelat i Bosniens U17-landslag, där han har gjort 4 mål och 1 assist på 3 matcher (UEFA.com).

Sevilla är beredda att dumpa mittfältaren Romaric. 27-åringen har scoutats av Liverpool, Monaco, Marseille, Stuttgat, Norwich, Deportivo samt Hamburg (Afrik-Foot).

Kenny Dalglish vill förstärka Liverpools mittfältare med tre spelare – Diego, James McCarthy samt Scott Parker. Diego är tillgänglig för omkring £15, men där stöter man på konkurrens i form av Chelsea. Angående McCarthy, har Liverpool scoutat denne under säsonmgen, och han skulle kosta omkring £8 miljoner att köpa loss från Wigan. Chelsea är också intresserade av McCarthy, men Liverpool hoppas kunna genomföra en snabb affär. Den tredje mittfältaren – Scott Parker – har man också koll på, men han ser ut att flytta till Tottenham. Den 30-årige Parker skulle kosta £10 miljoner att köpa loss och lön på £80 000 i veckan (The People).

* * *

Uppdatering #1:

Fulham vill värva Crystal Palaces talang Wilfried Zaha genom att erbjuda mittfältaren Kagisho Dikgacoi + en summa pengar. Dikgacoi har bara spelat en match för Fulham den här säsongen, men gjorde succé i Palace när han var utlånad dit. Liverpool har också följt Zaha, som representerar England på U19-landslagsnivå (The London Evening Standard).

Liverpool har lagt ner sitt intresse för Sergio Agüero, då man anser att argentinaren har för höga lönekrav. Liverpool är beredda att betala en övergångssumma på £30 miljoner för Agüero, men lönen på £110 000 i veckan bedöms vara för hög. Chelsea, Manchester City och Tottenham är alltjämt intresserade av anfallaren (The Daily Star).