Signaturen Sniper-H står för nästa lista av ”sommarens unga fynd”.

* * *

Namn Ashley R Westwood
Ålder 21
Nuvarande Klubb Crewe
Värde nu 500K £
Värde om 2 år 5 mil £
En snabb orädd mittfältare som också kan spela fullback. Han har talangen att utvecklas och vågar ta för sig vilket kan ge denna grabben en riktigt fin utveckling

Namn Adam Clayton
Ålder 22
Nuvarande Klubb Leeds
Värde nu 500K
Värde om 2 år 4 mil £
En spelare för framtiden som inte lever på storleken utan snarare på sitt spelsinne och passningsspel. Får denna kille rätt utveckling och kanske ytterligare något år på lån kan han bli riktigt bra.

Namn Raphaël Varane.
Ålder 18
Nuvarande Klubb Real Madrid
Värde nu 9 mil £
Värde om 2 år 18 mil £
En  mycket stor talang som har bra fötter och är teknisk med bollen. Kan växa ut till en blivande storback då han är lugn o trygg med bollen och skapar ett lugn i backlinjen.

Namn Souleymane Coulibaly
Ålder 16
Nuvarande Klubb AC Siena
Värde nu 2 mil £
Värde om 2 år 14 mil £
En spelare som gjort braksuccé i U17-VM och som verkligen har näsan för vart målet finns. Det som utmärker spelaren är att han hittar målet på  så många olika sätt. Med rätt miljö för denna kille är han redo för en storklubb inom 2-3 år.

Namn Connor Wickham
Ålder 18
Nuvarande Klubb Sunderland
Värde nu 8 mil £
Värde om 2 år 17 mil £
Denna talangfulle forward som är lite av en kraftspelare med bra näsa för målet kommer få mycket speltid i Sunderland och kunna ta ett stort kliv mot att bli en skyttekung i PL och jag tror detta är en blivande skyttekung som storklubbarna kommer slåss om inom 2 år.

Namn Keisuke Honda
Ålder 25
Nuvarande Klubb CSKA Moskva
Värde nu 9 mil £
Värde om 2 år 14 mil £
Den tekniska japanen med sin känsliga vänster är lite av en personlig favorit som jag tycker glöms bort då han har otrolig känsla i foten och ett riktigt bra tillslag. Detta ser jag som en väldigt bra värvning i en bra prisklass för alla toppklubbar.

Namn Mario Götze
Ålder 19
Nuvarande Klubb Borussia Dortmund
Värde nu 8 mil £
Värde om 2 år 16 mil £
Denna oerhört tekniska och kvicka mittfältare har väldigt bra blick för spelet och är väldigt svår att ta bollen ifrån. Har fått en perfekt miljö att fortsätta utveckla dessa kvalitéer i just nu och kommer kunna bli nästa stora tyska export.

Namn Antoine Griezmann
Ålder 20
Nuvarande klubb Real Sociedad
Värde 7 mil £
Värde om 2 år 18 mil £
Denne unge tekniker har vi haft uppe på tapeten förut och är för mig lite av en favorit. Han är en mycket duktig dribbler och kan göra de oväntade med bollen samt utmana sin back. Han har sin acceleration som styrka när han utmanar försvarare och han vågar o göra detta. Tror denna kille kan bli en riktigt bra yttermittfältare.

Namn Tom Cairney
Ålder 20
Nuvarande klubb Hull
Värde 5,5 mil £
Värde om 2 år 11 mil £
Denna centrala mittfältare som förövrigt är vänsterfotad har en grym speluppfattning och är väldigt säker med bollen. Hans fina spelsinne gör att han spelar enkelt även när det är svårt och han han hela tiden en bra blick för spelet. En ny central inner för Liverpool FC?

Namn Axel Witsel
Ålder 22
Nuvarande klubb Standard Liege
Värde 10 mil
Värde om 2 år 16 mil £
En teknisk yttermittfältare som kan användas på båda kanterna och är väldigt rutinerad och mogen då han debuterade i Standards A-lag redan 2006. han kan med lite mer rutin i sitt spel bli en ytter av riktigt hög internationell klass.

* * *

För att läsa mer om vilka regler som gällde när listan ovan författades kan du klicka HÄR.

Nästa lista publiceras om cirka ett dygn efter dennas publicering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Inte för att vara taskig, men Honda?
  Är inte 25 lite för gammalt för att vara med på en
  sån här lista?

  Den är väl till för oupptäckta spelare som kan bli något i framtiden….

 2. Förutom Honda, så tyckte jag den här listan var bäst hittills 🙂 Det finns både okända namn och mera kända som man har hört talas om! Men förstår inte att någon inte har nämt Adeel Taarabat i QPR! Tror han kommer göra en Carroll i Januari 🙂

 3. Att Witsel skulle gå för under 10 millar är ett skämt, Standard har redan förkastat bud i 14 miljoners klassen för honom…

 4. 8m för götze,tjeeena! minst MINST 25M

 5. Götze, Griezmann och kanske nån till är lite lågt värderade 🙂

 6. Jag tycker de flesta har jävligt otrevlig ton mot varandra här inne. Vad sägs om lite konstruktiv kritik och diskussion istället. Kom ihåg vad LFC står för, att vi hör till samma suportergrupp och visa respekt för varandras åsikter.

 7. Jag tycker Götze och Honda är värda mer än 10 miljoner £ i all fall. Tycker nog också att Witsel är värd lite mer. Annars bra lista 😀

 8. Värderingar ä jättesvåra tycker jag, läste tex att Milan skulle göra klart Witsl för 10.. Sen vad gäller Honda så ä han 86 som reglerna sa o jag tycker han ä väldigt bortglömd. Dock ska vi tänka på att bara för att en klubb vill ha 400 mille för en spelare så behöver inte hans riktiga värde vara det. Tycker det va en kul grej o ta fram lite egna guldkorn bland alla spelare där ute.

 9. Ja, men det är riktigt svårt med värderingar Sniper-H, själv har jag kommit på lite fel som jag borde gjort bättre 🙂

 10. Det ska bli oerhört intressant att följa Varane i Real Madrid. Han är mycket lovande, men min känsla är att han borde ha stannat i Ligue 1 några år till. Att flytta till Real Madrid är ett väldigt stort och riskabelt steg.

 11. Ja det håller jag med om, han kanske skulle gått till nån klubb i italien först om han nu ville flytta för o få nya erfarenheter…Som back ä det ju extra svårt o slå sig in med.

 12. Jag hoppas verkligen inte att han förstör sin karriär med att flytta till Real som ständigt köper spelare, men dom har ju lugnat sig lite när Mourinho kom till klubben också 🙂