Signaturen Sniper-H står för nästa lista av ”sommarens unga fynd”.

* * *

Namn Ashley R Westwood
Ålder 21
Nuvarande Klubb Crewe
Värde nu 500K £
Värde om 2 år 5 mil £
En snabb orädd mittfältare som också kan spela fullback. Han har talangen att utvecklas och vågar ta för sig vilket kan ge denna grabben en riktigt fin utveckling

Namn Adam Clayton
Ålder 22
Nuvarande Klubb Leeds
Värde nu 500K
Värde om 2 år 4 mil £
En spelare för framtiden som inte lever på storleken utan snarare på sitt spelsinne och passningsspel. Får denna kille rätt utveckling och kanske ytterligare något år på lån kan han bli riktigt bra.

Namn Raphaël Varane.
Ålder 18
Nuvarande Klubb Real Madrid
Värde nu 9 mil £
Värde om 2 år 18 mil £
En  mycket stor talang som har bra fötter och är teknisk med bollen. Kan växa ut till en blivande storback då han är lugn o trygg med bollen och skapar ett lugn i backlinjen.

Namn Souleymane Coulibaly
Ålder 16
Nuvarande Klubb AC Siena
Värde nu 2 mil £
Värde om 2 år 14 mil £
En spelare som gjort braksuccé i U17-VM och som verkligen har näsan för vart målet finns. Det som utmärker spelaren är att han hittar målet på  så många olika sätt. Med rätt miljö för denna kille är han redo för en storklubb inom 2-3 år.

Namn Connor Wickham
Ålder 18
Nuvarande Klubb Sunderland
Värde nu 8 mil £
Värde om 2 år 17 mil £
Denna talangfulle forward som är lite av en kraftspelare med bra näsa för målet kommer få mycket speltid i Sunderland och kunna ta ett stort kliv mot att bli en skyttekung i PL och jag tror detta är en blivande skyttekung som storklubbarna kommer slåss om inom 2 år.

Namn Keisuke Honda
Ålder 25
Nuvarande Klubb CSKA Moskva
Värde nu 9 mil £
Värde om 2 år 14 mil £
Den tekniska japanen med sin känsliga vänster är lite av en personlig favorit som jag tycker glöms bort då han har otrolig känsla i foten och ett riktigt bra tillslag. Detta ser jag som en väldigt bra värvning i en bra prisklass för alla toppklubbar.

Namn Mario Götze
Ålder 19
Nuvarande Klubb Borussia Dortmund
Värde nu 8 mil £
Värde om 2 år 16 mil £
Denna oerhört tekniska och kvicka mittfältare har väldigt bra blick för spelet och är väldigt svår att ta bollen ifrån. Har fått en perfekt miljö att fortsätta utveckla dessa kvalitéer i just nu och kommer kunna bli nästa stora tyska export.

Namn Antoine Griezmann
Ålder 20
Nuvarande klubb Real Sociedad
Värde 7 mil £
Värde om 2 år 18 mil £
Denne unge tekniker har vi haft uppe på tapeten förut och är för mig lite av en favorit. Han är en mycket duktig dribbler och kan göra de oväntade med bollen samt utmana sin back. Han har sin acceleration som styrka när han utmanar försvarare och han vågar o göra detta. Tror denna kille kan bli en riktigt bra yttermittfältare.

Namn Tom Cairney
Ålder 20
Nuvarande klubb Hull
Värde 5,5 mil £
Värde om 2 år 11 mil £
Denna centrala mittfältare som förövrigt är vänsterfotad har en grym speluppfattning och är väldigt säker med bollen. Hans fina spelsinne gör att han spelar enkelt även när det är svårt och han han hela tiden en bra blick för spelet. En ny central inner för Liverpool FC?

Namn Axel Witsel
Ålder 22
Nuvarande klubb Standard Liege
Värde 10 mil
Värde om 2 år 16 mil £
En teknisk yttermittfältare som kan användas på båda kanterna och är väldigt rutinerad och mogen då han debuterade i Standards A-lag redan 2006. han kan med lite mer rutin i sitt spel bli en ytter av riktigt hög internationell klass.

* * *

För att läsa mer om vilka regler som gällde när listan ovan författades kan du klicka HÄR.

Nästa lista publiceras om cirka ett dygn efter dennas publicering.