Signaturen Kingpin står för nästa lista av ”sommarens unga fynd”.

* * *

Souleymane Coulibaly, 16 år, anfallare, Siena
Pris nu: £400000
Pris om 2 år: £12 miljoner
Kommentar: Kallas för ”den nye Drogba” och det finns många likheter mellan dem. Gjorde hela 9 mål i U17VM. Sägs att Real Madrid jagar honom och vilken klubb han än väljer så kommer han att bli stor.

Mateo Kovacic, 17 år, offensiv mittfältare, Dinamo Zagreb
Pris nu: £500000
Pris om 2 år: £7 miljoner
Kommentar: Stor talang som redan hunnit spela flera matcher i A-laget. Är den stora stjärnan i U17 landslaget.

Thibaut Courtois, 19 år, målvakt, Genk
Pris nu: £3,5 miljoner
Pris om 2 år: £5 miljoner
Kommentar: En stor målvaktstalang som är bofast i de belgiska ungdomslandslagen. Kommer inte bli speciellt mycket dyrare än vad han är nu eftersom målvakter är som bäst när de är äldre.

Romário, 17 år, högerback, Esporte Clube Vitória
Pris nu: £10000
Pris om 2 år: £5 miljoner
Kommentar: Ordinarie högerback i det brasilianska U18 landslaget. Är precis som de flesta ytterbackar från Brasilien väldigt offensiv. Kallas för ”den nye Maicon”.

Markus Henriksen, 18, innermitt, Rosenborg
Pris nu: £2,5 miljoner
Pris om 2 år: £7.5 miljoner
Kommentar: En av de största talanger norsk fotboll fått fram någonsin. Är trots sin unga ålder redan med Rosenborgs A-trupp.

Alan Dzagoev, 21 år, offensiv innermitt, CSKA Moskva
Pris nu: £10 miljoner
Pris om 2 år: £18 miljoner
Kommentar: En personlig favorit. Han är ordinarie i CSKA Moskva och även med i ryska landslaget. En playmaker som kan bli en av världens bästa beroende på vilken klubb som blir hans nästa. Han behöver komma till en ganska stor europeisk klubb, men samtidigt behöver han speltid. Frågan är vilken storklubb som vågar ge en 21 åring speltid i A-laget?

Martín Galván, 18 år, anfallare, Cruz Azul
Pris nu: £200000
Pris om 2 år: £4 miljoner
Kommentar: Den yngste spelaren i Mexicos historia att spela i högsta ligan. Han debuterade när han endast var 14 år och 325 dagar. En ruskig målskytt som gjort mycket mål i ungdomslandslagen.

Yaya Sanogo, 18 år, anfallare/yttermittfältare, Auxerre
Pris nu: £500000
Pris om 2 år: £10 miljoner
Kommentar: En stor anfallstalang (1,91 meter lång) som gjorde 18 mål på 18 matcher för två år sen i det franska U16 landslaget. Har gjort ett fåtal matcher i Auxerres A-lag men kommer bli en viktig spelare.

Wilfried Zaha, 18 år, anfallare, Crystal Palace
Pris nu: £500000
Pris om 2 år: £3,4 miljoner
Kommentar: Ordinarie i Crystal Palace. Han har även spelade i ungdomslandslagen för England. Flera av de större klubbarna i England sägs vara ute efter honom. Hur länge kan Crystal Palace stå emot förfrågningarna?

Andy King, 22 år, innermitt, Leicester City
Pris nu: £1,5 miljoner
Pris om 2 år: £5 miljoner
Kommentar: Har haft en fantastisk säsong i Championship och antagligen är priset på honom mycket högre än jag har satt. Gjorde 15 mål som mittfältare förra säsongen och storklubbarna borde vara väldigt sugna på att locka över honom. Skulle kunna bli en viktig spelare för Liverpool i framtiden. Jag tycker man ska köpa loss honom nu medans han är hyfsat billig, låna ut honom nästa säsong till Leicester så han får fortsatt mycket speltid, för att sedan ge honom chansen året efter.

* * *

För att läsa mer om vilka regler som gällde när listan ovan författades kan du klicka HÄR.

Nästa lista publiceras om cirka ett dygn efter dennas publicering.