Joe Cole har fått en livlina – av Hamburg, där den nyanställde Frank Arnesen vill signa Cole. QPR, West Ham, Fulham och Tottenham har hört sig för angående Cole, men ingen av klubbarna är beredda att ens i närheten matcha hans nuvarande lön på £90 000 i veckan. En utlåning till West Ham såg ändå ut att vara det troligaste alternativet innan Hamburg gav sig in i leken. Hamburg är nämligen beredda att betala en övergångssumma, eller betala en överväldigande majoritet av hans nuvarande lön i ett låneavtal.

Manchester City har erbjudit Micah Richards ett nytt kontrakt värt £80 000 i veckan, men backen vill ha omkring £100 000 i veckan för att skriva på. Roberto Mancini är angelägen om att förlänga med Richards (The People).

Chelsea visar intresse för Scott Parker (The People).

Arsenal planerar att buda £17 miljoner på Stewart Downing. De vill värva Downing innan de säljer Samir Nasri (The People).

Arsenal vill värva Stewart Downing som ersättare till Samir Nasri. Den sistnämnde kommer att flytta till Manchester City för £25 miljoner. Liverpool vill också ha Downing, men att Arsenal kan erbjuda CL-fotboll talar till deras fördel. Arsenal kommer även att signa en mittback – där står Gary Cahill och Phil Jagielka högt på önskelistan (The Daily Mail).

Manchester City är intresserade av Sergio Agüero (The Telegraph).

* * *

Liverpool vill signa Stewart Downing och José Enrique, men Arsenal försöker också värva BÅDA spelarna. Arsenal är beredda att buda £20 miljoner på Downing. Kenny Dalglish hoppas kunna signa Downing, men har också andra alternativ, som Juan Mata och Adam Johnson. Den sistnämnde värderas till £15 miljoner (The Daily Star).

Imorgon kan Liverpool göra klart med en ny spelare. Doni ser nämligen ut att skriva på inom kort (The Daily Star).

Arsenal har budat £18 miljoner på Downing, men Liverpool vill också värva honom och är alltjämt favoriter till att göra det (Skysports.com).