. . .

Liverpool och Newcastle är intresserade av Anderlechts tonårsmittfältare Dennis Praet, vars prislapp ligger på £4 miljoner (The Sunday Express).

. . .

Wesley Sneijder är på väg bort från Inter – och det saknas inte intresse från Premier League. Inter vägrar spela Sneijder innan han skriver på ett nytt kontrakt, vilket har fått holländaren att kontakta jurister för att undersöka möjligheterna att få sitt kontrakt med Inter brutet. Sneijder är beredd att sänka sin veckolön från £180 000 till £160 000. Liverpool, Manchester City och Tottenham har blivit informerade om Sneijders tillgänglighet, medan PSG och Fenerbahce redan har visat intresse. Sneijder skulle dock föredra en flytt till Premier League (The Mirror).

. . .

Liverpool är favoriter till att signa Demba Ba i januari. Ba har en utköpsklausul på £7,5 miljoner och ser inte att komma överens med Newcastle om ett nytt kontrakt, då han vill höja sin veckolön från £40 000 till hela £90 000 (The People).

. . .

Manchester United och Crystal Palace befinner sig i förhandlingar om Wilfried Zaha. Om övergången genomförs är United beredda att låna ut Zaha till Palace resten av säsongen (The People).

. . .

Real Madrid visar intresse för David Silva (The People).

. . .

Flera klubbar visar intresse för Fernando Torres, men endast stenrika Anzhi är villiga att betala en övergångssumma i närheten av de £50 miljonerna som Chelsea köpte honom för (The People).

. . .

Arsenal visar oväntat intresse för Frank Lampard. Andra spelare som intresserar klubben är Klaas-Jan Huntelaar, Adrian Lopez och Marouane Fellaini (The Mirror).

. . .

PSG är nära att rekrytera David Beckham (The Mirror).