Liverpool får tillbaka såväl Milner som Ibe till den viktiga matchen mot Manchester City.

Idag ger Liverpool Echo en statusuppdatering om skadeläget. De uppger att James Milner och Jordon Ibe kommer att vara tillbaka till helgens match. De deltog nämligen på hela måndagseftermiddagens träning. Detta är positivt, då duon missade A- respektive U21-landslagsspel på grund av sina skador.

Däremot är Mamadou Sakho, Danny Ings och Joe Gomez alltjämt långtidsskadade. Det är inte lika illa med Jordan Henderson, Daniel Sturridge, Jon Flanagan och Jordan Rossiter men ingen av dessa är tillbaka i full träning.

Nathaniel Clyne, Adam Lallana, Martin Skrtel, Joe Allen, Christian Benteke och Simon Mignolet är på landslagsuppdrag. Förhoppningsvis återvänder ingen skadad!

4 kommentarer
  1. Måste vara rekord i skador. Enbart otur eller har någon kunnig någon teori om dåligt skött fys?

    • Ings och Gomez är ju bara otur.
      Henderson, har väll brutit nått ben i foten, det kan ju hända vem som helst. Samma sak med sakhos minisk. Jag har ingen aning om vilken sorts knäskada flanno har. Sturridge är sturridge. Rossiter, 3 matcher på 5 dagar är inte optimalt..

  2. Sakho är inte långtidsskadad, iaf inte som Ings och Gomez som du nämner i samma veva. Sakho blir ju bara borta en dryg månad.

    • Stämmer förstås, kanske borde ha förtydligat det. Blev lite vilseledd av Liverpool Echo 🙂

Kommentarer är stängda.