Liverpool har redan gjort klart med Grujic, Matip och Karius – vem blir nästa spelare in?

* * *

Tisdag:

Idag uppger den portugisiska tidningen A Bola att Liverpool är väldigt nära att värva Yacine Brahimi för den anmärkningsvärt höga summan €60 miljoner. Noterbart är att Porto endast äger 50% av Brahimi.

* * *

Onsdag:

Martin Skrtels agent Karol Csonto har sagt till slovakiska TV Markiz att mittbacken med 90% sannolikhet kommer att lämna Liverpool i sommar.

Liverpool är den senaste klubben att visa intresse för Reece Oxford. West Ham vill ha £10 miljoner för 17-åringen, som har tackat nej till deras kontraktsförslag. Båda Manchester-klubbarna är också intresserade men Klopp hoppas kunna övertyga Oxford om att välja spel i Liverpool istället (The Mirror).

Det mesta tyder på att Sergi Canos kommer att lämna Liverpool i sommar, rapporterar Liverpool Echo. Orsaken är att parterna inte kan komma överens om ett nytt kontrakt; hans krav på £10 000/veckan är mer än vad Liverpool är beredda att erbjuda honom, då det är mer än de kontrakten som man har gett andra talanger. QPR visar intresse för Canos, som Liverpool vill ha £4 miljoner för.

Liverpool Echo rapporterar även att LFC troligtvis kommer att få in bud på Jordon Ibe i sommar. Watford och Southampton uppges vara intresserade.

Liverpool kommer att buda £4 miljoner för Ben Chilwell senare den här veckan, skriver Daily Mail, som tillägger att Chelsea och Manchester City har bett om att bli informerade om händelseutvecklingen kring den unga vänsterbacken.

* * *

Torsdag:

Liverpool har inte lagt ett bud på Raphael Guerreiro, trots att Lorients vicepresident Alex Hayes påstår just detta (GOAL.com).

Chilwell är alltjämt Liverpools huvudspår till vänsterbackspositionen (GOAL.com).

* * *

Fredag:

En uppdatering från Paul Joyce på Daily Express är att Liverpool är beredda att kliva in för Sadio Mane efter att Götze uttryckt en önskan om att stanna i Bayern München. Manchester United och Tottenham är dock också intresserade av Mane, som värderas till £25 miljoner. Joyce påpekar även att Dahoud är Liverpools förstaval till mittfältet samt att förhandlingar pågår med Leicester om Chilwell.

Daily Mail rapporterar att Klopp personligen har pratat med Ante Coric i förhoppning om att han ska välja spel före andra intressenter. Den taktiken gick hem när Grujic valde Liverpool – kanske man den också göra det med Coric. Manchester City, Chelsea och Wolfsburg har varit i kontakt med kroatens representanter.

Liverpool är intresserade av Valenciennes talang Angelo Fulgini, rapporterar France Football.

Minns ni Luis Alberto? Idag uppger Liverpool Echo att Klopp blev imponerade av den utlånade spanjoren under 15/16 och att han därför kan få ytterligare en chans i Liverpool.

* * *

Lördag:

Efter några dagars övervägande är nu Liverpool väldigt nära att signa Zielinski (Messaggero Sport).

Napoli vill signa Zielinski (Radio CRC).

Officiellt: Dirk Kuyt har förlängt sitt kontrakt med Feyenoord till 2017.

Liverpool är imponerade av Brannagans utveckling och kommer att erbjuda honom ett nytt förbättrat kontrakt (The Liverpool Echo).

12 kommentarer
 1. Vem är detta? finns det någon scoutingrapport på honom?

  • Jag har sett honom lite grann i Granada och Porto. Underhållande att se på då han är snabb i accelerationen och gillar att dribbla och överraska. Om han är stabil i sina prestationer har jag dock inte jättebra koll på.

 2. Känns som en väldigt hög summa :/ Finns nog bättre alternativ då

 3. Är då någon annan som helt ignorerar allt A Bola skriver nuförtiden? Vilket absolut skitrykte. Aldrig att Klopp skulle godkänna en sådan affär för en, som många kallar, en otroligt överskattad spelare när man kan plocka in lika bra spelare för halva priset.

 4. En bra spelare som i början av karriären spelade central offensiv mittfältare om jag minns rätt. Men han var väl inblandad i en del tjafs med tränare osv så hans karriär gick neråt. Men sen knöt han näven och accepterade en kantroll och fokuserade på sitt spel. Och då har han blivit den spelaren man trodde att han skulle bli. Så jag är positiv till ett köp då det är en duktig och teknisk spelare men aldrig till det priset. Då är det bättre att lägga samma summa på två spelare i samma nivå.

 5. ”The Hodgson effect” skriver man på This is Anfield efter att Sturridge åkt på sin första skada på 4 månader efter dndast tre dagar på Engelskt landslagsläger.

  Oavsett vilka mirakel Liverpool physios gör så lär han ju likväl bli skadad under landslagssamlingarna. Knepig situation.

  • Ja ja tycker vi ska sälja

  • Jag vågar själv inte riktigt mynta de orden, men visst är det en problematisk situation. Om vår bäst betalda spelare och tilltänkta topp forward kan spela en 10-del av säsongers matcher. Svårt.

 6. Chilwell har åkt en knäskada som verkar vara seriös. Vilket kan leda till att Liverpool byter spår.

  • @Pelle — Daily Mail. Han har blivit hemskickad från U21 truppen, men nu skriver de ”…with a knock on his knee”. Det låter ju inte lika allvarligt.

 7. Liverpool ska tydligen vara intresserade av Insigne enligt Tuttosport. Endast PSG sägs vara den andra intressenten.

Kommentarer är stängda.