Man City har bekräftat värvningen av Sagna på free transfer, samtidigt som Alli och Shaqiri fortsätter att ryktas till Liverpool.

Liverpool har deklarerat sitt intresse för Dele Alli, men har fortfarande inte lagt något konkret bud på mittfältstalangen. Chelsea, Manchester City, Mancester United och Arsenal bevakar också Allis situation (The Liverpool Echo).

http://twitter.com/FabrizioRomano/status/477506977187495936

Liverpools intresse för Alberto Moreno har svalnat. Man är osäkra på om Moreno är värd alla de miljonerna som Sevilla kräver för att släppa honom (Estadio Deportivo).

Liverpool och Barcelona är intresserade av Dejan Lovren (The Daily Mail).

* * *

Medan Liverpool fortsätter att jaga nyförvärv gör andra lag klart med spelare. Häromdagen blev Fabregas officiellt klar för Chelsea – där snackar vi naturligtvis om en stor övergång. En mindre övergång som nyligen bekräftades är att AC Milan har signat Menez på free transfer.

Ytterligare nyheter från den europeiska toppfotbollen är att Kolarov har förlängt sitt kontrakt med Manchester City.

* * *


http://twitter.com/FabrizioRomano/status/477240938583293952

* * *

Liverpool hoppas köpa loss MK Dons talangfulla mittfältare Dele Alli för £3,5 miljoner. Klubbarna har inlett förhandlingar om Alli, och summan skulle kunna stiga till £8 miljoner. Liverpool har dock hård konkurrens om Alli, då Chelsea, Manchester City, Manchester United och Arsenal också är intresserade (The Daily Mail).

* * *

Barcelonas nya tränare Luis Enrique har absolut inte för avsikt att sälja Pedro. Istället vill Barcelona förlänga kontraktet med Pedro. Hans nuvarande kontrakt går ut om två år (El Mundo Deportivo).

* * *

Rafa Benitez säger öppet att Napoli inte har råd med Pepe Reinas lön: ”Pepe has two years left on his contract at Liverpool,” sa Benitez till TalkSPORT.

”He has to go back and he’ll stay there – we can’t afford Pepe’s wages.

”The Premier League is a very big league and, in Serie A, we don’t pay big wages like in England.

”He will have to fight for his position at Liverpool.”

* * *

Real Madrid är ute efter en ny mittfältare. Namnet som toppar önskelistan är Ramires, även om Verratti och Kovacic också är intressanta. Madrid försökte nyligen värva Ramires genom att erbjuda Sami Khedira i utbyte för brassen, men Chelsea tackade nej till erbjudandet (Sky Italy).

Mateo Kovacic gjorde inte någon av sina bästa matcher mot Brasilien, men Carlo Ancelotti kontaktade nyligen kroatens agent för att höra sig för om en eventuell övergång till Real Madrid. Kovacic är inte Madrids förstaval, men likväl ett intressant namn som de kommer att fortsätta kolla på (Sky Italy).

Goran Pandev är beredd att lämna Napoli. Grekiska PAOK är intresserade av hans tjänster (Sky Italy).

AC Milan överväger att försöka signa Juan Iturbe, men en förutsättning för detta är att Mario Balotelli lämnar (Sky Italy).

10 kommentarer
 1. Sagna är klar för City dessutom.

  • Firmino hade jag väldigt gärna sett hos oss men tror knappast det sker.

 2. Jag må vara ganska okunnig , men AYRE sy ihop skiten.

  Dale Alli = Om han är så bra = Köp han.
  Om ni vill ha lallana betala 30
  Svårare än så är det inte.

  Ynwa

  • Men det är det som är problemet att de värderar en spelare och sen inte verkar avika från den planen. Iofs bra att de inte vill betala överpris och gastronomiska summor i lön som ger röda siffror i bokslutet men i längden kommer vi missa 9/10 spelare om andra klubbar ger sig in i budgivning. Jag tror FSG inte betalar +30milj £ och en lön på över 100.000£ innan de bevisat sitt värde för många spelare i värden.

  • Du vet att det inte är monopol-pengar va?
   Sjukt naiv inställning/attityd.

   Det är bra mycket svårare än så, om vi vill vara en välskött klubb.
   Redan glömt bort att vi var en hårsmån från att försättas i konkurs för väldigt få år sedan?

 3. Börjar dom släppa till vad gäller löner kommer det balla ur. På samma sätt som vi jämför våra löner mot våra kolleger agerar agenterna. Det blir en stegrande spiral på hela truppen! Tycker Liverpools prestationsrelaterade bonusar är ett utmärkt sätt att stimulera lönestrukturen med. Problemet är väl när vi ska värva å andra klubbar inte har ffp eller långsiktighet alternativ betydligt högre intäkter i kommersiella pengar samt cl under långtid mm. Tror på vårat tänk över tid! Som Joakim säger det va inte längesedan vi var på ruinensbrant! Å vad är tre stjärnvärvningar värt om det ställs mot existens..

 4. Nu var det knappast spelarlöner som var tån som klämde ekonomiskt, inte heller övergångssummor.

Kommentarer är stängda.