Dejan Lovren har lämnat in en formell transferbegäran. Både engelska och utländska klubbar är intresserade av att rekrytera Lovren – exempelvis tros Liverpool vara angelägna om hans signatur. Tidigare har även Luke Shaw och Adam Lallana informerat Southampton om att de vill lämna i sommar – men ingen av de har lämnat in någon formell transferbegäran (The Southern Daily Echo).

* * *

Liverpool kan tänka sig att sälja Fabio Borini för omkring de £10,5 miljonerna som han köptes för – och Sunderland är intresserade. Poyet vill dock inte att klubben ska lägga en så stor andel av transferbudgeten på en spelare. Det har spekulerats om att Sunderland möjligtvis skulle knyta till sig Borini genom att skicka Adam Johnson till Liverpool. Brendan Rodgers vill visserligen få in åtminstone en till yttermittfältare och han gillar Johnson, men Rodgers har betydligt hetare spår på den fronten. Adam Lallana är fortfarande den spelare som prioriteras, medan Xherdan Shaqiri, James Milner, Alexis Sanchez och Lazar Markovic också är under seriöst övervägande av Liverpool, som tidigare var intresserade av Yevhen Konoplyanka. Det har även ryktats att Everton vill låna Johnson, men Sunderland ser inga fördelar med att låna ut den landslagsmeriterade engelsmannen (The Northern Echo).

Sunderland är inte intresserade av Bafetimbi Gomis (The Northern Echo).

17 kommentarer
  • Ja, vore en kanondeal. Hans värde kommer ju antagligen att stiga väldigt mycket under kommande säsongerna, men tyvärr är nog Schalke väldigt väl medvetna om det.

  • Sen kan man ju tycka att £8m är väldigt lite för honom. Visst 19år och mycket kan fortfarande hända men han är ju en riktig supertalang och har visat det den här säsongen. Kan ju inte se att t.ex. Sterling(som har dock tagit sin utveckling ett steg längre än Meyer) skulle gå för en så låg summa.

   Sen är jag inte helt insatt i den tyska transfercirkusen så priserna har kanske inte sprungit iväg där på samma sätt som i en del av dom andra stora ligorna i Europa.

  • Schalke brukar hålla hårt i sina egna killar, kolla på t.ex Draxler, men ibland har tyska spelare ’rimliga’ klausuler i sina kontrakt.

 1. Personligen skulle jag vilja ha in millner faktiskt! Han är snabb stark och hyffsat komplett användbar på fleeera positioner vilket kommer vara nyttigt till kommande säsong. Jag tyckte att de var han tillsammans mee silva sä klart som vände matchen till city innan coutinho avgjorde så gött! Han är enligt mig ett bra nyförvärv men inte den viktigaste, för såklart tar jag lallana shaqiri före men efter de tror jag millner skulle vara exemplarisk!

  • Mm, Milner är ju en pålitlig och mångsidig lagspelare med god arbetsmoral. Frågan är om den spelartypen är vad Liverpool vill ha, eller om man vill ha en offensivt spetsigare spelare? Jag tror att Rodgers hellre vill få in en spelare med offensiv spetskompetens – inte minst eftersom Emre Can (som verkar vara lite av en Milner, men inte exakt likadan, förstås) redan är klar.

 2. Fabbe till Chelsea, kommer kännas skumt att se honom springa runt i en blå dress. Ungefär som att man inte riktigt vant sig vid att se Torres i den blå dräkten.

  Tror inte det är nåt jätteköp av Chelsea, tycker han tappat lite när han flyttade till Spanien. Men har nog mycket kvar att bevisa.

  Lite oroande över att det länkas en massa mittfältare till oss, ska vi bli nya Arsenal med 7-10 mittfältare som skulle kunna starta varje match.

  • Inte att förglömma att han är rätt skadebenägen och dessutom faktiskt alltid har varit hypead. Han har aldrig cementerat sig i landslaget och har nog alltid levt lite på ”barcelona DNA”-myten.

  • Fast har inte Fabregas varit hypad på goda grunder? Han var fantastisk på ungdomslandslagsnivå och etablerade sig snabbt som en bärande spelare i Arsenal. Håller med om att han inte har fått till det i Barcelona, men det känns som att många av de etablerade spelarna som flyttar till Barcelona underpresterar där. Klart att han har haft svårt att cementera en plats i landslaget, men det har ju mängder av stjärnor haft pga av den extrema konkurrensen.

  • Barcelona byggde ju inte kring Fabregas på samma sätt som Arsenal gjorde. Han var ingen av deras bärande spelare. Han behöver nog vara det för att få ut maximalt av sitt spel. Det ska bli spännande att se hur Mourinho kommer att använda honom.

 3. Kom ihåg att kolla på Lovren nu ni som tvekar på om han skulle duga lfc! Han kommer briljera 😉

  • Ska bli intressant, håller även ett öga på Kovacic som det ju inte slutar att talas om på den här bloggen ;p

  • Straffen var ju ett skämt. Jag tycker Kroatien stod upp bra, dem fick även mål felaktigt bortdömt. Brassarna hade flyt idag.

  • Tycker verkligen nt brassarna spelade som ett vinnar lag men har man flytet med sig så kommer man gå långt… det tråkiga var att domaren hade så stor påverkan på matchen :/

  • Han var den ledaren som LFC saknat…

Kommentarer är stängda.