!

Tottenham överväger att buda £7,5 miljoner för Raheem Sterling. QPR vill låna Sterling, men Spurs vill köpa (The Daily Mail).

Liverpool är intresserade av Theo Walcott (Twitter).

Tottenham är intresserade av Christian Atsu, men Liverpool och Everton följer också 20-åringens framfart i Porto (Record). Förra säsongen var yttermittfältaren, som främst spelar till vänster, utlånad till Rio Ave och hade en framträdande roll där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Man börjar ju undra hur smarta tottenham egentligen är om dom tror att vi säljer sterling… Våran framtid känns betydligt mer spännande än tottenham( ok jag är färgad) men det hoppas jag sterling också tycker den gör.

 2. Seriöst har Tottenham några scouter? de är och rycker i allt som länkas till LFC, kunde de inte ta ADAM och Downing istället.

  Rykten säger att LFC ints ska räknas bort från en lån deal av Adebayor men även Higuain.

 3. Jay. Var kommer dessa rykten ifrån? trovärdigkälla?

 4. Haha ja det hade varit roligt att sno adebayor mitt framför näsan på Tottenham.
  Då måste dom börja leta en ny anfallare.

  Fast man vill ju inte ge honom den lönen han vill ha.

  På så vis så känns det skönt att även Tottenham gör lite desperata affärer och ger en skyhög lön till en gammal spelare. Inte många år kvar på honom.

 5. Adebayor är inte lfc material i mina ögon. Han kanske kan betraktas som en hygglig fotbollsspelare ibland men en pengakåt klubbhora har inget i Liverpool att göra!