Enligt The Daily Star vill Aston Villa värva två landslagsmeriterade engelsmän i form av David Bentley och Jermaine Jenas.

Bentley uppges gå på £10 miljoner, medan Jenas bara skulle kosta hälften att köpa loss från Tottenham. Köpen kommer att finansieras genom den förväntade försäljningen av James Milner.

* * *

Joe Cole kommer att skriva på för Arsenal efter VM, skriver The Mirror.

Även The Daily Mail hävdar att Cole kommer att hamna i Arsenal.

* * *

West Ham har offentliggjort att den hårdskjutande mittfältaren Thomas Hitzlsperger är klar för klubben. Tysken ansluter på free transfer från Lazio, dit han flyttade så sent som i januari 2010.

* * *

Tottenham vill signa Gary Cahill, hävdar The Mirror. Arsenal är också intresserade av mittbacken, vars prislapp ligger på hela £15 miljoner.

* * *

Manchester City kommer att ge Aston Villa ett slutgiltigt bud på £25 miljoner för James Milner, skriver The Mirror.

* * *

West Ham är angelägna om att rekrytera Yakubu, menar The Mirror.

* * *

Tottenham är beredda att sälja Jamie O’Hara till West Ham – om Scott Parker flyttar i motsatt riktning, rapporterar The Mirror.

* * *

Benfica vill ersätta Angel Di Maria med den förra Liverpoolspelaren Sebastian Leto, skriver A Bola.

Panathinaikos vicepresident Giannis Vekis bekräftar till tidningen att förhandlingar kommer att inledas under måndagen, och att affären ser ut att bli av för 10 miljoner euro.

* * *

Enligt The Daily Mail vill Tottenham värva Klaas-Jan Huntelaar och Steven Pienaar.

Spelare som kan vara på väg bort är Robbie Keane, som är nära Aston Villa, samt Jermaine Jenas. Den sistnämnde kan möjligtvis användas som bete för att få Pienaar till klubben.

* * *

Samtidigt skriver News of the World att Manchester City också är intresserade av Pienaar.

City uppges dessutom vara nära att signa Yaya Toure för £20 miljoner och kan också komma att försöka värva Zlatan Ibrahimovic.

Barcelona är angelägna om att sälja Ibrahimovic för att finansiera värvningen av Cesc Fabregas, menar News of the World.

* * *

Dessutom uppger The Mirror att Stoke är beredda att betala £7 miljoner för Jenas.

* * *

Newcastle och Celtic är intresserade av Stokes Liam Lawrence, uppger News of the World.

* * *

West Ham, Newcastle och Celtic vill kontraktera Sol Campbell, rapporterar News of the World.

* * *

Celtic är favoriter till att värva Stephen Hunt, som även är av intresse för WBA och Newcastle, skriver News of the World.

* * *

Arsenal måste betala Fulham £3 miljoner om de ska rekrytera Mark Schwarzer, uppger News of the World.

* * *

Swanseas mittfältare Darren Pratley kommer troligtvis att göra klart med Celtic under den kommande veckan, menar News of the World, som tillägger att Pratleys prislapp ligger på £1 miljon.