Rafa Benitez är INTE intresserad av att lämna Liverpool för Real Madrid, skriver Sport, som hävdar att Benitez är Florentino Perez första val till att ersätta Manuel Pellegrini efter den här säsongen.

Orsaken till Benitez ovilja uppges vara att han inte skulle få kontrollera transfers och ungdomsverksamheten på samma sätt som han får i Liverpool.

* * *

Shaun Wright-Phillips är inte nöjd med Manchester Citys senaste kontraktserbjudande, hävdar The Guardian.

Yttermittfältarens kontrakt gäller i ytterligare två säsonger efter den här, men han är missnöjd med sina nuvarande villkor.

Bara ett fåtal veckor före Abu Dhabi United Group köpte Manchester City skrev SWP på ett nytt kontrakt värt £60 000 i veckan.

Sedan dess har SWP sett klubben värva flera spelare och gett dessa betydligt högre lön än vad han har. En spelare som Wayne Birdge tjänar exempelvis £90 000 i veckan – och storstjärnor som Emmanuel Adebayor och Carlos Tevez tjänar naturligtvis betydligt mer än så.

Samtidigt ska Man City ha meddelat SWP att de inte vill höja hans lön speciellt mycket, och motiverat detta med att han kommer att vara 30 år när hans nuvarande kontrakt går ut – och att den åldern talar emot en spelare som lever mycket på snabbhet.

Dessutom är SWP och klubben oense om längden på det nya kontraktet.

SWP är helt enkelt missnöjd med att klubben hellre erbjuder nya värvningar jättekontrakt och inte belönar lojala spelare som han själv. Han känner sig inte uppskattad – allt enligt The Guardian.

* * *

Manchester United är redo att värva David Villa i sommar, enligt The Mirror.

Alex Ferguson ville ha Villa redan förra sommaren, men Valencia krävde £45 miljoner för anfallaren – vilket Ferguson ansåg var för mycket.

På sistone har Villa öppnat dörren till en flytt till England, menar The Mirror.

* * *

Chelsea är arga på Ashley Cole och han är lika arg på Chelsea, om man ska tro på vad de engelska tidningarna skriver.

Detta har till och med lett till skriverier som hävdar att Cole kan vara på väg att lämna klubben för spel utomlands.

Enligt The Daily Mail är både Barcelona och Real Madrid beredda att betala £25 miljoner för Cole.

* * *

Bayern Münchens ordförande Uli Hoeness sa nyligen på en presskonferens att klubben fortfarande hoppas kunna behålla Franck Ribery.

Fransmannen kan bli kvar om Bayern visar att man kan gå långt i Champions League, menar Hoeness.

* * *

Frank Lampard övervägde att flytta till Inter under sommaren 2008, säger spelaren själv till The Daily Star.

Lampard var inne i en komplicerad fas av sitt liv, samtidigt som hans favoritmanager Mourinho ju var nytillsatt i Inter.

* * *

Birmingham City fortsätter att visa intresse för Salzburgs jätteanfallare Marc Janko, skriver The Daily Mail.