. . .

Liverpool visar stort intresse för Micah Richards och Loic Remy. Arsenal är också intresserade av Richards, medan Balotelli har rekommenderat honom till AC Milan. Liverpool är dock inte villiga att gå över £10 miljoner för att signa Richards. Samtidigt är QPR-spelaren Remy även en spelare av intresse för LFC, men Arsenal och Newcastle är också intresserade av fransmannen (The Daily Star).

Manchester City kommer att kräva åtminstone £15 miljoner för Micah Richards. Backen rapporteras följas av Liverpool och Arsenal, medan AC Milan tidigare har visat intresse för honom. City skulle föredra att sälja utomlands (GOAL.com).

* * *

Liverpool och Barcelona är intresserade av Michel Vorm (The Mirror).

* * *

Arsene Wenger har klargjort att han vill signa Ashley Williams. Liverpool får därmed hård konkurrens om mittbackens signatur (The Mirror).

* * *

Manchester City är nära att vinna dragkampen om Feyenoord-talangen Rodney Kongolo, som även är ett intressant namn för Liverpool och Manchester United (The People).

* * *

David Moyes kontrakt går ut efter säsongen. Nu kräver Moyes att Everton satsar för att han ska förlänga. Hans prioriterade värvning är Andreas Cornelius, som skulle kosta £5m miljoner. Moyes vill även att Everton värvar Kevin Strootman, som skulle gå på omkring £10 miljoner. Liverpool och Manchester United är också intresserade av Strootman (The People).

Everton kommer att försöka rekrytera Cardiffs manager Malky Mackay om Moyes lämnar (The Mirror).

* * *

Newcastle är den senaste klubben att visa intresse för Andreas Weimann, vars kontrakt med Aston Villa går ut sommaren 2014. Liverpool och Borussia Dortmund håller också koll på Weimanns situation i Aston Villa (The Mirror).

* * *

Cardiff kommer att försöka signa Aaron Ramsey och Jamie Mackie. De är beredda att betala Ramseys veckolön på £60 000 (The People).

Cardiff är dessutom intresserade av Crystal Palaces talang Jonathan Williams, som även är intressant för Manchester City, Everton och Arsenal (The Mirror).

Arsenal visar intresse för Matt Lowton (The People).

Tottenham är intresserade av Alex Song, Fabio Coentrao, Alvaro Pereira och Luke Shaw (The People).

* * *

Christian Tello har en utköpsklausul på 10 miljoner euro (El Mundo Deportivo).