. . .

Liverpool visar stort intresse för Micah Richards och Loic Remy. Arsenal är också intresserade av Richards, medan Balotelli har rekommenderat honom till AC Milan. Liverpool är dock inte villiga att gå över £10 miljoner för att signa Richards. Samtidigt är QPR-spelaren Remy även en spelare av intresse för LFC, men Arsenal och Newcastle är också intresserade av fransmannen (The Daily Star).

Manchester City kommer att kräva åtminstone £15 miljoner för Micah Richards. Backen rapporteras följas av Liverpool och Arsenal, medan AC Milan tidigare har visat intresse för honom. City skulle föredra att sälja utomlands (GOAL.com).

* * *

Liverpool och Barcelona är intresserade av Michel Vorm (The Mirror).

* * *

Arsene Wenger har klargjort att han vill signa Ashley Williams. Liverpool får därmed hård konkurrens om mittbackens signatur (The Mirror).

* * *

Manchester City är nära att vinna dragkampen om Feyenoord-talangen Rodney Kongolo, som även är ett intressant namn för Liverpool och Manchester United (The People).

* * *

David Moyes kontrakt går ut efter säsongen. Nu kräver Moyes att Everton satsar för att han ska förlänga. Hans prioriterade värvning är Andreas Cornelius, som skulle kosta £5m miljoner. Moyes vill även att Everton värvar Kevin Strootman, som skulle gå på omkring £10 miljoner. Liverpool och Manchester United är också intresserade av Strootman (The People).

Everton kommer att försöka rekrytera Cardiffs manager Malky Mackay om Moyes lämnar (The Mirror).

* * *

Newcastle är den senaste klubben att visa intresse för Andreas Weimann, vars kontrakt med Aston Villa går ut sommaren 2014. Liverpool och Borussia Dortmund håller också koll på Weimanns situation i Aston Villa (The Mirror).

* * *

Cardiff kommer att försöka signa Aaron Ramsey och Jamie Mackie. De är beredda att betala Ramseys veckolön på £60 000 (The People).

Cardiff är dessutom intresserade av Crystal Palaces talang Jonathan Williams, som även är intressant för Manchester City, Everton och Arsenal (The Mirror).

Arsenal visar intresse för Matt Lowton (The People).

Tottenham är intresserade av Alex Song, Fabio Coentrao, Alvaro Pereira och Luke Shaw (The People).

* * *

Christian Tello har en utköpsklausul på 10 miljoner euro (El Mundo Deportivo).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Ska man tro på alla rykten, så kommer Liverpool värva in hel drös spelare i sommar…

  Pelle2x; Vilka troliga värvningar tror du Liverpool gör?

  Själv ser jag gärna Eriksen + två mittbackar + def. mitt + vä. back…, men där ser jag att en av mittbackarna kan spela def. mitt eller vä. back.
  Så fyra nya hoppas jag på… + ev. unga spelare…

 2. Jag tror vi får vara realistiska. Skulle gissa på att det kommer in 2, kanske 3 spelare.
  En mittback samt en ytter tror jag prioriteras.
  Vänsterback behövs verkligen men det verkar inte vara en position som ledningen ser som ett problem, för annars borde det hänt något för länge sen. Och mittbackar finns det flera stycken även om Carra slutar och Skrtl säljs. Både Kelly och Wisdom kan ju spela där om det skulle behövas.
  Och på mittfältet har vi också flera alternativ. Förhoppningsvis kan Allen komma tillbaka till nästa säsong till lika god form som han hade i höstas. Och Henderson visar stundtals att han har potentialen att bli en storspelare.